4 tipp a feliratodhoz!

4 tipp a tökéletes reklámfelirat megtalálásához!

A reklámfelirat mindent elmond egy üzletről, legyen szó bevásárlóközpontról, étteremről vagy akár egy sarki boltról. Új reklámfeliratot keresel üzletedhez? Mire kell gondolnod, mielőtt elkezdenéd a megoldást keresni? Összegyűjtöttünk 4 okos tippet, amelyeket fontos áttekintened egy reklámfelirat megrendelése előtt.

1. Az első benyomás

Hogyan szeretnéd, mások hogyan érzékeljék az üzleted? Milyen érzést akarsz átadni? Ha egy outlet üzleted van, nem biztos, hogy a prémium besorolású reklámfeliratot szeretnéd, de pontosan ez lehet az amire szükséged van, ha olyan éttermet üzemeltetsz, amely a Michelin Guide része. Ettől függetlenül fontos azzal kezdeni, hogy megtudd, milyen célja van a reklámfeliratodnak, mit kell kommunikálnia, majd ezt kell összeillesztened az erre szánt költségvetéseddel.

2. Indulj ki az arculatodból!

Amikor új reklámfeliratot fogsz készíteni fontos, hogy a céged arculatából indulj ki. Összeszedted már az arculatod? Használható adatok? Van vektoros logód? Megvan a megfelelő fájlformátum és betűtípus? Ez csak néhány olyan kérdés, amelyet fel kell tenned magadnak, mielőtt elkezdenéd keresni a megfelelő feliratot. Ha ezek a dolgok nincsenek megadva a cég arculatában, akkor érdemes szakértői segítséget igénybe venni, hogy vállalkozásodhoz megfelelő felirat készüljön el.

3. Van reklámfelirat tervezeted?

Van-e kidolgozott reklámfelirat tervezet a cégben? A reklámfelirat tervnek részét kell képeznie a cég arculatának és tartalmaznia kell mindent, ami a reklámfeliratokkal kapcsolatos. Biztosan sok szórakoztató ötleted van, de sok esetben már kidolgoztak egy szigorú arculatot, amelyet be kell tartanod. Ebben a tervben nemcsak a színre és formára vonatkozó irányelveket találod, hanem azt is, hogy pontosan hogyan és hová kell a feliratoknak felkerülnie, hogyan kell kinéznie, milyen méretei és milyen megvilágítása kell legyen. Ezért jó, ha tanulmányozod a tervezetet, mielőtt elkezdenéd felvázolni saját ötleteidet.

4. Gondolkodj előre!

Kaptál építési engedélyt? Még nem? Akár néhány hónapba is telhet, mire engedélyt kapsz. Ezenkívül a táblák gyártása és felszerelése is időt vesz igénybe, ezért érdemes ezt is belekalkulálni a folyamatba.

Kérj ajánlatot reklámfelirat készítésre!
Sok szerencsét!