BPSHOP

A Bpshop számára formára hajlított fénycsőfeliratot, cégért, világítódobozt készítettünk és még a dekoráció egyes elemeihez is mi szolgáltattuk a megoldásokat.

Budapest egyik legmenőbbnek számító üzletébe számos egyedi megoldást alakítottunk ki. Belépve rögtön a dekor tapétára helyezett világító doboz köszönti a vásárlókat, amely felületére intarziával került a márkanév. A fehér plexilapot egyszerű, feketére szinterezett dobozkeret veszi körül, ami kiválóan harmonizál az üzlet szintén fekete, termékeket bemutató konzolos szerkezeteivel.

Az üzlet külső és belső tereit összekötő diffúz, világítással lettek kialakítva azok a 3d feliratok, amelyek a forgalmazott márkákat hirdetik. Ezeknél különös figyelmet fordítottunk rá, hogy a falfestéshez igazodó feliratok távtartói is, szín a színbe kerüljenek. Ezzel ellentétben, a belső üzlettér hátsó falfelületére került fénycsőfelirat átlátszó tartóelemeket kapott, hogy a beton felülettel jobban összhangba kerüljön. A dekorációs és reklám funkciót is egyaránt betöltő, filigrán betűk erőteljes hatást keltenek a térben.
A bemutatóterem belső részében, boltíves nyílásokban elhelyezve kaptak helyet cipők, amelyek rendhagyó konzolszerkezetei teljességgel egyedi megoldásokat igényeltek. A hófehér hátlaptól elemelt cipőtartó lapok, rejtett, szintén hátrafele irányuló diffúz megvilágítást kaptak. Ez különleges, lebegő hatást kölcsönöz a lábbeliknek. Az e között a két boltív között elhelyezett, kiemelt display, tükröződő plexi hátlapot kapott, amelybe körbe LED élfény került. Ezeket az oldalsó felületeket nem uralják feliratok, vagy más dekoráció, mivel a display-ek önmagukban is erős megjelenéssel bírnak.

 

 

A belső térből kilépve, a Bpshop számára is készítettünk a mai világban nélkülözhetetlen cégért. Ez, akár csak a benti világítódoboz, intarziával készült.

Örömünkre szolgálta a Bpshop vagány, fiatalos megjelenésű bemutatótermének munkálataiban részt venni. Különösen izgalmas volt a változatos világító feliratok gyártása és a dekoráció elemeinek elkészítése.

 

Kérjen ajánlatot.