Információs rendszer

Mutassa meg jelenlegi és leendő ügyfeleinek, merre találják, amit keresnek. Az információs és irányító reklámtáblák számtalan lehetőséget biztosítanak arra, hogy folyamatos tájékoztatással emelje vállalkozása színvonalát akár kültéren, akár beltéren.

Mi a BePRO-nál lépést tartunk az aktuális trendekkel és a legújabb technológiákkal, izgalmas megoldást kínálunk az információs táblarendszerek területén. Szerezzen több ügyfelet, irányítsa őket vállalkozásához! Leggyakoribb helyek, ahol találkozhat ezekkel az irányítási rendszerekkel: minden olyan épület, ahol sok ember megfordul és a táblák nélkül nehéz vagy egyáltalán nem lehet tájékozódni: szállodák, irodaházak, kórházak, közintézmények.
 

Cosing Rendszer

A Cosign modell egy világszerte elterjedt és népszerű irányító rendszer. A kültéri használatának elterjedését a robusztus méretével és időjárás-állóságával vívta ki. Az azonos színvilágban, stílusjegyek alapján legyártott információs táblák komplett, modern útbaigazító megoldást kínálnak. Egyszerűen használhatóak és a feliratok könnyedén cserélhetőek. Az akár egy mozdulattal cserélhető panelek anyaga lehet fém akril, papír.
 

Slim Slatz Rendszer

Anyagát tekintve eloxált vagy natúr aluminium profilból készült táblák rendszere. Az információ a becsúsztatható táblácskákra vagy közvetlenül gravírizással az alu felületére vagy fóliára kerül.
 

Egyedi kivitelű információs rendszer

Egyedi, modern arculathoz egyedi design párosul. Az elképzelései szerint elkészítjük cége egyedi kivitelű információs, irányító rendszerét. A már meglévő designba illeszkedő irányító rendszer kialakításában is segítünk iránymutatása alapján.
 

Gyakran ismételt kérdések az információs irányító táblákról

Miben különböznek az egyes irányítótábla típusok?

Alapvetően a használatának helyszíne alapján különböztethető meg, kültéren nagyobb, robusztus táblák kerülnek kihelyezésre, míg beltérre egy kisebb, mégis a leginformatívabb tábla-rendszer a legjobb megoldás.

Mi az irányító táblarendszer megrendelésének menete

A megkeresés beérkezése után a lehető leghamarabbi időpontban felvesszük Önnel a kapcsolatot. A pontos árajánlat elkészítéséhez projektmanagereink az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek: hol van az információs rendszer kialakításának helye, mennyi tervezett kihelyezési pont van, írja le pontosan elképzeléseit hozzávetőleges méretekkel, felhasználni kívánt anyagokkal, színekkel. Amennyiben egyedi kialakítású irányító táblákat szeretne, nekünk mindössze arra van szükségünk, hogy elmondja elképzeléseit, szakembereink megtervezik Önnek.

Mennyi idő alatt készül el az irányító tábla

A megrendeléstől számított 2 héten belül.