KFC Savoya park

A projekt keretében a KFC, Savoya parkban található, autós éttermének készítettük el világítótábláit, 3D feliratait, irányítótábláit és a belső dekoráció egy részét.

A kivitelezés során a betűk és feliratok a vállalat szigorú szabályozásainak figyelembevételével készültek el, illetve kerültek kihelyezésre. A homlokzatra felszerelt, különösen nagyméretű dobozbetűk időjárásálló anyagokból és technológiával készültek, akár csak a világítódoboz, amelyen a KFC logója jelenik meg. A szimbólumot hordozó reklámfelületet oldalt pirosra színtereztük a vállalat által megadott RAL kód alapján. A plexi előlapon a logót UV álló, több színű matrica jeleníti meg.

Az épület mellett felállításra került egy nagy távolságból is jól észrevehető, világító reklámtotem. Ahol a dobozszerkezetbe intarziával készült a felirat és a signage. Az alakos kivitelű totem formája szintén a pontos előírások szerint készült.

 

 

A tájékozódást segítendő számos egyedi készítésű irányítótábla került az étterem köré, amelyek első sorban az autós forgalmat segítik a drive through részen. Ezek a táblák és a rajtuk szereplő feliratok, méretükben alkalmazkodnak a vezetők látásmagasságához, illetve sötétedés után világítanak akárcsak a 3D feliratok, a totem és a világítótábla. A könnyebb használat érdekében ezeket, egy fényérzékelőhöz kötött automata rendszer szabályozza. Igény esetén azonban egyénileg is van lehetőség a felkapcsolásukra.

A belső térben a dekoráció elemei közül a friss termékeket bemutató képeket készítettük el. A nyomtatás útján készült táblaképek egyszerű, natúr fa keretezést és egyéni megvilágítást kaptak.

A KFC számára készített projektünk különös fegyelmet követelt meg. Végeredményében teljes mértékben sikerült teljesítenünk a cég által támasztott elvárásokat és előírásokat a mind a dekoráció mind a feliratok tekintetében. Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk a Savoya parki étterem munkáin is.

 

Kérjen ajánlatot.