Kiehl’s (ALLEE)

Az Egyesült Államokban alapított, kozmetikai termékeket forgalmazó Kiehl’s számára, több üzlethelyiség dekorációs elemeit is elkészítettük.

A bolt belső terében található, világító feliratok, réz hatású felületkezelést kaptak, hogy a régi patikákban megtalálható eszközök anyagvilágát idézzék meg. A főfalon található Kiehl’s felirat hátrafele irányított, egyenletes, diffúz megvilágítást kapott, amely fényereje nappali körülmények között is jól kiemeli, és már az üzlet előtt messze elsétálva láthatóvá teszi a signage-t. Az alatta elhelyezkedő reklámszlogen felirata egyedi 3D betűk összessége. A tömör, víztiszta plexiből kivágott betűk, egy vékony, szintén réz hatású felületi réteget kaptak. Így biztosítva a feliratnak és az egyes betűknek különleges, térbeli megjelenést, és megfelelő, esztétikus távtartást a faltól.

A belső, oldalsó falazat fekete-fehér faldekorációt kapott, amelyre egy fénycső felirat került. Ez a neonfelirat az 1950-es alapító évek világát idézi, modern hangulatban. A betűk összekötő részei ebben az esetben diszkrét kitakarásra kerültek, ami az olvashatóságot segíti és csökkenti a felirat signage jellegét. Összekötött, kitakarás nélküli neonfeliratra a NYX számára készített projektünk képei között láthatnak példát.

 

 

Az üzlethelyiség homlokzatán szintén egyedi világítódobozt készítettünk. Különlegessége, hogy míg az alapítás dátumát jegyző betűk intarziával készültek és a felületbe mélyednek, addig a logó az intarziából extrudálva lép ki a térbe.

A világítódobozt természetesen színben és stílusban megfelelő cégér egészíti ki, amelyen a felirat hagyományos intarziával készült.

A Kiehl’s számára készített projekt összességében izgalmas, számos részletében egyedi megoldásokat igénylő megbízásunk volt.

 

 

Kérjen ajánlatot.