NYX (ALLEE)

A NYX kozmetikumokat gyártó cég arculatát a fekete, csillogó felületek jellemzik. Mivel ezek a fényes anyagok minden hibát, vagy pontatlanságot megmutatnak, a reklám és a dekoráció elemeinek elkészítése különös szakértelmet és precizitást igényeltek.

Az üzlethelyiség fő falán, egy nagyméretű Dibond, intarziázott világító doboz található, ami a dekoráció központi eleme. Ezt egészíti ki a részlet és tónus gazdag dekortapéta, amelyre feliratok helyett, fotó-grafika került. A display-ek felső részén elhelyezett feliratok és 3D betűk tömör plexi-ből készültek. Ezek erős kontrasztjuknak és térjátékuknak köszönhetően a filigrán betűtípus ellenére is jól olvashatóak maradtak, továbbá önmagukban is a dekoráció szerves részének számítanak.

 

 

Az oldalfalon, a szintén Dibond világítódobozon elhelyezkedő neonfelirat megjelenése a hagyományos reklám funkció helyett már inkább a signage szerepkörét tölti be. Ez a felirat kialakítás jól harmonizál a fölötte elhelyezkedő logóval.

Az belső teret a homlokzaton a hagyományos, megjelenésében a hátfalhoz illeszkedő intarziázott világító doboz egészíti ki, a hozzá tartozó cégérrel és brand feliratok összességével együtt.

Büszkék vagyunk rá, hogy a NYX számos üzletében minket bízott meg a feliratok, a komplett dekoráció és világítódobozok elkészítésével, és továbbra is kitüntetnek minket minőségi munkánk iránti bizalmukkal.

 

Kérjen ajánlatot.