Pizza Hut Budaörsön

Bár a Pizza Hut a budaörsi Auchan bevásárló központ területén helyezkedik el, mégis rengetek munkánk kapott helyet a kis területű kiszolgáló egységben. A pizzéria számára világító feliratot, világítódobozt, cégért és a dekoráció elemeit készítettünk.

A pult fölött elhelyezkedő 3D felirat és a mellette lévő világítódoboz különös kihívást tartogatott. A céglogó egyedi dobozbetűk összessége, amelyek plexi előlapja fehéren világít, oldalai viszont feketére színterezett alumíniumból készültek. Ez az alapkialakítás megfelel a Profil04-es formának. Ebben az esetben ugyanakkor a betűk, a fal felé irányuló, diffúz fényt is kibocsátanak, amely az előlapi fénnyel ellentétben piros színű. A hátfalra vetülő derengő, szórt fény különlegességét egy, a betűk mögé szerelt, méhsejt rács fokozza. Ugyanitt a cégszimbólumot hirdető, világítódoboz plexi felületére fólia vágással került fel a logó. A reklámfeliratok és a rácsszerkezet felszerelését nehezítette az éttermi tér ívét követő homlokzati kialakítás. Mindezek összessége ugyanakkor erősíti a feliratok dekoráció részeként való megjelenését.

 

 

A kiszolgáló terület felett, két világítódoboz segít a vásárlóknak tájékozódni a rendelés és a fizetés helyéről. Ezek feketére színterezett felülettel, plexi intarziával készültek. Rögzítésük a mennyezetről történt, fix belógatott szerkezettel, így a felszerelés módja már önmagában dekor elemként funkcionál.

A háttérben szintén a dekoráció részeként fekete, gördíthető tábla kapott helyet, amelyet a dolgozók rugalmasan használhatnak térelválasztóként. Felette, szintén a dekoráció részeként elhelyezett, nyomtatott táblák mutatják be a választékot.

A Pizza Hut budaörsi étterme kiválóan bemutatja, hogy a legkisebb terekben is szükséges a megfelelő és igényes figyelemfelkeltő feliratok elhelyezése.

 

Kérjen ajánlatot.