Termékbemutató display

Kecsegtető ajánlata van vásárlói számára? Tegye azonnal elérhetővé, megfoghatóvá!

Könnyen megszólíthatja és meggyőzheti ügyfeleit instore eszközök használatával, például display, wobbler kihelyezésével. Egy kreatív, rögtön hozzáférhető termékkínáló egy szempillantás alatt megragadja a vevő figyelmét, és az aktuális árut szinte a kezébe adja.
A népszerű, pultra helyezhető papír display mellett komoly technológiai hátterű digitális display-megoldásokat is szállítunk.
A tervezéstől a prototípusgyártásig a nyomtatáson át mindent egy kézben tartunk.

 

Papír display

A termékkínálók nem csupán arra szolgálnak, hogy mutatós keretbe helyezze az árucikkeket. Rögtön felkeltik a figyelmet az aktuális ajánlatra, vásárlásra biztatnak, egyben csupa pozitív impulzust küldenek az Ön cégéről.

Persze ehhez egy stílusos dizájn és optimális forma kell. Bízza ránk, hogy megtervezzük és elkészítsük az egyik legproduktívabb reklámeszközét. Önnek csak a displayek folyamatos feltöltéséről kell gondoskodnia!

 

Tartós display

Ha produktív és strapabíró eszközöket kell használnia termékei bemutatására, válasszon tartós displayt. Az üzlethelyiségben, bemutatóteremben kihelyezett termékkínálók egy szempillantás alatt eljuttatják ajánlatát a vásárlókhoz.

Az asztalon vagy pulton elhelyezhető kisebb mérettől a több méteres állványokig széles a választék. Az anyagok közül plasztik, fa, fém vagy üveg, illetve ezek kombinációja is a rendelkezésére áll. Ezeken a felületeken feliratok, komplett grafikák, vagy egyszerű dekoráció is elhelyezhető nyomtatással vagy matricázással. Gondolkodjon akár dekorációban akár reklám információk elhelyezésében, üzenetének és termékeinek minőségi megjelenítése nem akadály.
Az asztalra helyezhető display-ek jellemzően 50-60 cm-es nagyságban készülnek, míg az áruházi termék bemutató állvány akár 160 cm-magasságú is lehet.

 

Digitális display

Trendkövetés exkluzív tartalommal.

A digitális display tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy magas színvonalú, látványos és egyedülálló reklámüzenettel nyerje meg partnereit. A mozgalmasság, a dinamizmus meghatározza vállalkozása belső atmoszféráját.

Kreatív csapatunk összeállítja a leghatásosabb kompozíciót, legyártjuk és üzembe helyezzük az egyedi igényekre szabott promóciós elemeket.

 

POS

Minden a részleteken múlik. Használjon vásárlásra ösztönző, egyedi reklámeszközöket!

Egy új termék bevezetése, egy kedvezményes ajánlat, egy különleges promóció azonnal a figyelem középpontjába kerül, ha direkt eszközökkel kiemeli a tömegből.

A POS-megoldások kihelyezése garantálja a forgalomnövekedést, az eladások számát. Kiváló lehetőség arra is, hogy márkája üzenetét eljuttassa meglévő és leendő ügyfeleihez.