Totem, reklámtorony

Nem lehet nem észrevenni. Egy ötletes és precízen megalkotott totemoszlop reprezentatív reklámeszköze lesz üzletének.

Kimagasló a szó minden értelmében, lehengerlő megjelenésű, és látványosan hirdeti márkája nívóját már jókora távolságból is. Használja ki a reklámtotem előnyeit! Egy hatásosan megtervezett és magas színvonalon legyártott totem magához vonzza az emberek tekintetét, egy szempillantás alatt megismerik vállalkozását.

 

Torony, totemoszlop gyártása

Ezeknek a termékeknek a gyártási folyamatai rendkívül változatosak. A keret- és váz szerkezeteket adó rozsdamentes anyagokat szakértő kollégáink munkálják meg és készítik elő üzemünkben. Színezésük akár csak a többi kül- és beltéri fémdobozos termékünknél színterezéssel készül, ahol a megfelelő színt és árnyalatot ügyfeleink RAL skálából választhatják ki. Ebbe a kategóriába tartozó termékeink méretüknél fogva minden esetben beton alapozást kapnak. Műszaki csapatunk már a gyártást megelőző, tervezési fázisban helyszíni felmérés után pontosan meghatározza milyen alapozásra van szüksége az adott totemnek vagy oszlopnak.
A világító termékeink esetében a belső fényforrást LED-ek adják, melyek gazdaságos fényforrást biztosítanak mindenki számára. Az elektromos bekötéseket villanyszerelő kollégáink megfelelő IP védelemmel látják el.

 


Gyakran ismételt kérdések

Miben különböznek az egyes reklámtotemek?

A reklám totemeket első sorban jellegük különbözteti meg. Az egyik fő kategória a lemez totem, amely egy óriási világító doboz funkcióján alapul. A másik pedig, az oszlopra helyezett és magasba emelt totem típus. Bár az egyes típusoknak számtalan variációja van, a hirdetési felület kiválasztása előtt fontos számba vennünk, a környezetet ahova kihelyezni kívánjuk azt, illetve, hogy ügyfeleinknek milyen távolságból kívánjuk üzenetünket eljuttatni.

Milyen lehet egy totem grafikája?

A totemen elhelyezett feliratok és grafikáik elkészítése történhet nyomtatással, vagy fólia vágással. Előbbi esetében, fotóminőségű képeket is helyezhetünk a hirdető felületre. Utóbbi esetében az egyes betűket egyszínű fóliából vágjuk ki, ennek következtében színes, ugyanakkor nem színátmenetes grafika jön létre. Grafikai elemként használhatjuk továbbá az intarzia lehetőségét, vagy a térbe kitüremkedő intarziáét is, ahol a 3D betűk szerkezetük miatt válnak izgalmas látványelemmé.

Ki telepíti a reklámtotemet?

Szakembereink a totemek gyártását az első pillanattól kezdve az utolsóig végzik. Így a totemek telepítését és megegyezés szerint az azokhoz szükséges alapozási munkákat is cégünk végzi.

Mit tegyek, a kategóriák közt nem találom a totemet amit szeretnék?

Keressen fel minket és mondja el kollégánknak hova, mekkora méretben és milyen képi világgal, feliratokkal szeretné cégét reklámozni. Szakértői csapatunk végigkíséri Önt a tervezés és a teljes procedúra folyamán.

 

Kérjen ajánlatot.