Bemutatkozás

A BePRO profi formatervezők, projekt menedzserek, gyártó szakemberek és dekoratőrök sikeres csapata. A reklámeszköz-gyártás minden területét lefedjük: habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat, konzolos cégér, esetleg totemoszlop, vagy reklámtorony. Az arculattervezéstől a látványelemeken és gyártáson át egészen a helyszíni szerelésig és karbantartásig maximális teljesítményt nyújtunk.

Ügyfeleink számára fontos, hogy vállalkozásuk kiemelkedjen a versenytársak közül, megtalálják és felkeltsék a potenciális partnerek, vásárlók figyelmét. Legyen szó reklámfeliratokról, világítóbetűkről, cégérekről, vagy egyszerű dekorációs feladatokról, megrendelőink számára a legideálisabb megoldásokat kínáljuk.

A BePRO professzionális, komplex szolgáltatásai mellett nem kell több, különböző céget megbíznia a dekorációs munkákkal, majd a világítóbetűk és cégérek elkészítésével, reklámeszközeinek nyomtatásával. Elbúcsúzhat a határidők és kivitelezők közti lavírozástól és a büdzsé felülkalkulálásától.

Ismerje meg termékeinket, melyek első pillanattól kezünk alatt születnek meg. Tájékozódjon szolgáltatásainkról, világítóbetű és reklámfelirat megoldásainkról.  Ismerje meg csapatunkat!

Reklámeszköz típúsok
Reklámeszköz típúsok