Világító tábla

Válassza ki kedvencét világító tábla típusainkból!

Az egyes világító tábla típusokat elsősorban a felhasználás helye, a megvilágítás (külső, vagy belső), a méret és különbözteti meg egymástól. A LED-del készült világító reklámtábla a korszerű technológiának köszönhetően megengedi az elegáns, vékony profil alkalmazását . Nagy fényerejű LED reklámtáblákat aszerint különböztetjük meg, hogy hány oldalon világít: egy vagy két oldalon világító tábla, teljes felületén világító doboz, indirekt világító betűk.

Egy jól kitalált és megtervezett világító tábla, továbbá jó minőségben elkészített reklámtábla (vagy más néven reklámfelirat, világító tábla, világító doboz) az egyik legfeltűnőbb és leghatékonyabb vizuális kommunikációs eszköz egy üzlet, illetve egy vállalkozás bemutatására.

Világító tábla szerepe az üzlet dekorációban, minták projektjeinkből

világító tábla világító doboz allee nyx dekoració beprodekoració vilagitófelirat vilagitó doboz projekt allee kiehls bepro_világító tábla 3d felirat dobozbetu reklamfelirat KFC savoya bepro

További projektjeinkről részéletesebben…

A világító tábla egyszerre üdvözöl, tájékoztat és invitál. Jellegéből következtetni lehet a vállalkozás profiljára, méretére, illetve a kiviteléből és legfőképp a kivitelezés minőségéből még az adott vállalkozás gazdasági helyzetére is. Nem véletlen, hogy a multinacionális vállalatok különös gondot fordítanak a cégfelirataik megalkotására, illetve az egyes telephelyeik, üzleteik világító reklámtábláinak, világító feliratainak egységes, magas minőségű kivitelére. Manapság, amikor mindenki első pillantásból alkot ítéletet bármiről, talán mondanunk sem kell, milyen nagy jelentősége van annak például, hogy egy világító reklámfelirat milyen kivitelű és milyen állapotban van.

 

világító tábla példák világítótábla reklámtábla irányítótábla reklámtábla világítótábla sziget bejárat

világító tábla irányítótábla reklámtábla irodaház térkép videoton világítótábla homlokzati reklámtábla világítótábla gyártás

Világító reklámtábla összefoglaló táblázat

NévFelület anyagaKeret anyagaMéretVilágításSignage típus
Síklemeztábla fólia reklámgrafikávalrozsdamentes tábla + fólianincsnagynincsreklámtábla
Lemeztábla peremmelrozsdamentes tábla + fóliarozsdamentesnagynincsreklámtábla
Plexi előlapos világító táblaplexi laprozsdamentesnagySMD LEDvilágító tábla
Feszített fóliás világító reklámtábla, alu kerettelkültéri fóliaalumíniumnagySMD LEDvilágító reklámtábla
Plexi búrás világító dobozokplexiplexikicsi / közepesSMD LEDvilágító doboz
Alakos kivitelű világító táblaegyediplexi / egyedikicsi / közepes / nagySMD LEDvilágító tábla, reklámtábla

Arculathoz illeszkedő egyedi világító reklámtábla készítés

A kiviteleket illetően, rengeteg lehetőség közül lehet kiválasztani a cég arculatának, márkájának megjelenítésére leginkább megfelelő megoldást. Lehet habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat, konzolos cégér, esetleg totemoszlop, vagy reklámtorony. De az egyes felsorolt kategóriákon belül is rengeteg kiviteli változat lehetséges. Szakértő kollégáink tanácsaikkal segítik a választást, vagyis a végleges kivitel megalkotásának folyamatát. De nemcsak a kivitelben, hanem már a logó megalkotásában is hatékony támogatást tudunk nyújtani reklámgrafikus-látványtervező kollégáink segítségével, hogy megalkothassuk az Ön cége számára legjobb, legmegfelelőbb logót, illetve színvilágot. A világító reklámtábla kivitelezésében pedig rendkívül precíz, gyors és minőségi munkát biztosítunk.

Világító reklámtábla gyártása

A világító táblák, reklámtáblák, reklámfeliratok a saját gyártóüzemünkben készülnek. Alapanyagukat tekintve könnyű, de erős és tartós, továbbá időjárásálló anyagokkal dolgozunk, mint az alumínium, plexi, SMD LED modul, kültéri fóliák. A munka a legtöbb esetben a CNC marással, vagy a lakatos üzemben kezdődik. Lakatos-lemezmegmunkáló szakembereink hajlítják a saját kezükkel a kívánt betűformára a doboz betűk palástját a CNC marógép által készített alaplemez, mint sablon alapján. De általában is mondható, hogy ez az iparág, a gyártott reklámtáblák egyedisége, kis darabszáma miatt nehezen gépesíthető, azaz minden kész világító tábla nagy emberi erőforrás aránnyal bír. A CNC marás, illetve a lakatos üzem után/mellett a világító előlapokat, frontokat a műanyagipari szakembereink formálják és alakítják a végleges kivitelre. A világító táblákba, reklámtáblákba villanyszerelő kollégáink helyezik be a kifejezetten erre a célra kifejlesztett SMD LED modulokat. Amikor a reklámtábla minden részegysége elkészült, az összeszerelő műhelyben történik azok összeállítása egy egységes kész termékké. Világító tábláinkat, reklámtábláinkat általában szinterezésnek, vagy porszórásnak nevezett tartós, műanyag alapú festési eljárással felületkezeljük. Fontos információ, hogy a felületkezelés színe világító tábláknál RAL színskálából választható.

Világító reklámtábla kihelyezésének szabályai
A világító táblák elhelyezéséről, szabályairól, a rendelkező kormányrendeletről itt olvashat bővebben.

4 érv a LED világító tábla mellett

1. A Led világító tábla fényesebb

Sok cég és üzletvezető választja a LED világító táblát a reklámtáblákkal szemben, mert a LED reklámtáblák sokkal fényesebbek, ezáltal több figyelmet vonzanak és távolabbról is láthatóak.

2. A Led reklámtáblák tartósabbak

A Led világító táblák sokkal tartósabbak neon kivitelű reklámtáblákhoz képest. A Led reklámtáblák élettartama sokkal hosszabb, mint a neon csöveké. A LED modulok akár 150.000 órát is képesek világítani, anyaguk kevésbé törékeny és minimális karbantartást igényelnek.

3. A Led világító táblák költséghatékonyabbak

Bár a Led világító tábla ára kezdetben magasabb a többi reklámtáblához képest, hosszútávon mégis kedvezőbb ár jellemzi az alacsonyabb áramfogyasztási és fenntartási költségek miatt.

4. Kevesebb elektromos áram fogyasztás

A Led világító tábla akár 2 – 4-szer kevesebb áramot fogyaszt mint a neonos vagy izzós reklámtáblák. Ezáltal üzlete nem csak színesebb, de zöldebb is lesz, kisebb széndioxid lábnyommal.

A világító tábla ára és megtérülése

A Outdoor Media Association, tanulmányozta és megállapította, hogy a reklámtábla, világító tábla hirdetések minden kategóriában magas befektetési megtérülést eredményeznek, és minél nagyobb a külső világító táblákra és reklámtáblákra fordított költségvetés, annál nagyobb a megtérülés (ROI).

Tömeges elérés világító táblákkal

Ez egy nagyszerű marketingplatform a márkák vagy üzleti vállalkozások számára, amelyek szélesebb közönséget próbálnak elérni. A kültéri reklámtáblák, világító reklámtáblák nyilvánosak és hozzáférnek a fogyasztókhoz, amelyek néha nehézkesen elérhetők. A fiatalabb felhasználókhoz hasonlóan a forgalmas üzletemberek és az alacsonyabb jövedelmű fogyasztók nem férhetnek hozzá a hagyományos médiumokhoz, így a világító tábla nagyszerű módja annak, hogy elérjék azokat.

A kültéri reklámtáblák, világító táblák hatása az ügyfél vásárlás életútjára (Path-to-Purchase)

Az APN Outdoor szerint a vásárlás 70% -a a fő bevásárló- és kiskereskedelmi központokon kívül zajlik. A helyszín minden, ami a kültéri reklámra vonatkozik, mivel hatással van a Path-to-Purchase minden szakaszára. Az Outdoor Media Center (OMC) által összegyűjtött kutatások azt mutatják, hogy a kültéri reklámtáblák és világító táblák vásárlók által leginkább látott hirdetési anyag “az utolsó befolyási ablakban”.

A kültéri reklámok kedveltek

A legtöbb médiumtól eltérően a reklámtáblákat és világító táblákat kedvelik a vásárlók. Az APN Outdoor kutatása szerint az ausztrálok 71% -a inkább a reklámmal rendelkező buszokat preferálta, és 36% -a kifejezetten üdvözölte a kültéri reklámokat, reklámtáblákat.

A világító tábla szerepe a márka ismertségben

A cégek, üzletek ügyfeleinek 85% -a él vagy dolgozik a cég vagy üzlet 7-8 km sugarú körzetében. Munkahelyükre, gyermekeik iskolájukra és vásárlásukra való utazáskor havonta mintegy 50-60 alkalommal haladnak át a helyén. A reklámtáblákat, világító táblákat úgy kell megtervezni, hogy minden alkalommal vonzza, vezesse az ügyfelek figyelmét.

A világító tábla, reklámtábla impulzus értékesítést növel

Annak ellenére, hogy a mai fogyasztók sokaknak pénzügyi kapacitásuk van arra, hogy pénzt költsenek, kevesen vannak ideje kiadni a kiadásokat. Túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy keressenek, vagy sétáljanak az összehasonlításban. Valószínűbb, hogy megállnak az első kényelmes helyen, amit látnak, úgy tűnik, hogy eladja, amire szükségük van.

Ki nem járt már úgy, hogy megállt egy boltnál, és megvásárolta, csak azért, mert látták a reklámtáblát?

A Best Buy kimutatta, hogy ügyfeleinek mintegy 17% -a olyan emberek voltak, akik nem szándékoztak leállni, de kifejezetten azért, mert látták a világító reklámtáblát.

Egy másik példa arra, hogy a reklámtáblák világító táblák nagyon hatásosak lehetnek az ügyfél vásárlási szokásainak befolyásolására, a Belmont Auto Spa Dél-Kaliforniában.

Az üzlet nyereséges volt, de a nyereség elmaradt a várakozásokhoz képest. Sajnálatos módon az eredeti reklámtáblákat, világító táblákat, bár drága és jó elhelyezkedésű volt, rosszul tervezték. A színes kontraszt hiánya megakadályozta, hogy a háttérből kitünjön, és távolról sem lehetett látni vagy olvasni. Továbbá, mivel a reklámtáblának nem volt olyan jellegzetes vizuális jellemzője, amelyet autómosásra utalnának, a gépjárművezetők nem ismerték fel.

A tulajdonos 15 ezer dollárt fektetett be új, jól megtervezett reklámtáblákba és világító táblákba, iránytó táblákba, hogy kiemeljék a különleges részleteket.

Első évében az új reklámtábla, világító tábla, irányítótábla rendszer 15% -os bevétel növekedést eredményezett. A 135 000 dolláros bevételnövekedés  közel kilencszerese a reklámtábla és világító tábla árához képest.

Gyakran ismételt kérdések világító táblákról

Mi a világító tábla megrendelésének menete?

A megkeresés beérkezése után a lehető leghamarabbi időpontban felvesszük Önnel a kapcsolatot, ami reményeink és igyekezetünk szerint a megkeresés beérkezését követő 1 – 2 órán belül megtörténik. A világító tábla pontos árajánlatának elkészítéséhez projektmenedzsereink az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek: hol van a világító reklámtábla telepítésének helye, írja le pontosan világító táblával kapcsolatos elképzeléseit hozzávetőleges méretekkel, felhasználni kívánt anyagokkal, színekkel, illetve küldje meg a cége vektoros logóját (lehetőleg ai, eps, vagy cdr, esetleg pdf kiterjeszésű file-ban) . Amennyiben bizonytalan a részletekben, nekünk mindössze arra van szükségünk, hogy elmondja elképzeléseit a világító reklámtábláról és szakembereink, reklámgrafikusaink megtervezik Önnek.

Mennyi idő alatt készül el a világító reklámtábla?

Általánosságban mondható, hogy az egyedi világító tábla gyártási ideje a hivatalos megrendelő beérkezésétől, a látvány-, illetve gyártmánytervek visszaigazolásától, valamint az előleg beérkezésétől számított körülbelül 8 – 15 munkanap, a kivitel bonyolultságától és a világító reklámtábla méretétől függően. Természetesen ezt mindig egyedileg, a projekt, illetve a termék pontos ismeretében határozzuk meg és ettől plusz vagy mínusz irányban is lehet eltérés.

Mennyit fogyaszt a ledes világító tábla?

Éjjel-nappali világító reklámfelületet nyújtunk a legtakarékosabb technikai megoldással, a LED világító reklámtáblával. A LED-ek korszerű technológiájának köszönhetően a világító tábla energiafogyasztása alacsony és hosszú élettartamú megoldás. Hozzávetőlegesen 1 négyzetméteres felület fogyasztása ~35 W.

Kérjen ajánlatot.