Totem signs

Totem feliratok

Nem lehet nem észrevenni. Egy ötletes és precízen megalkotott totemoszlop reprezentatív reklámeszköze lesz üzletének. Kimagasló a szó minden értelmében, lehengerlő megjelenésű, és látványosan hirdeti márkája nívóját már jókora távolságból is. Használja ki a reklámtotem előnyeit!

A reklámtorony és kültéri totemoszlop helyfüggetlen megoldást biztosít vállalkozása számára. Nem kell, azon gondolkoznia irodaháza mely falán tud optimálisan hirdető, vagy információs felületet elhelyezni és azt vajon hányan fogják észrevenni. Válassza ki azt a területet ahol jövőben ügyfelei legtöbben és leggyakrabban megfordulnak, majd telepíttesse oda a cégét hirdető totemoszlopot.

Totemoszlop a független vonzerő

Illuminated totem

Világító totem

Ezek a feliratok rendelkeznek belső világítással, amely lehetővé teszi, hogy éjszaka is jól láthatóak legyenek. Az LED panelek vagy neoncsövek használata kiváló fényerőt és energiahatékonyságot biztosít.

Non-illuminated totem

Nem világító totem

Ezek a feliratok nem rendelkeznek belső világítással, de az anyagválasztás és a tervezés segítségével látványos megjelenést és hatást érhetünk el. Az anyagok textúrája, színe és formája meghatározó a felirat vonzerejében.

Totem with display

Kijelzővel szerelt totem

Az digitális totem feliratok lehetőséget nyújtanak a digitális tartalmak megjelenítésére. Ezek a feliratok kijelzővel, érintésérzékeny kijelzővel vagy interaktív elemekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a közönség számára a továbblépést, például információk kérését.

Unique totem

Egyedi Totem

Az egyedi totem feliratok olyan személyre szabott táblák, amelyeket általában üzletek, vállalkozások vagy intézmények használnak. Ezek a feliratok lehetnek céges logók, információk vagy útmutatók, amelyek segítik az embereket az adott helyen való tájékozódásban és az azonosításban.

Miért jó a totem felirat?

 • Kiemelkedő látvány: A totem feliratok magasabb helyeken találhatók, így messziről láthatók és kiemelkednek a környezetből. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak üzeneteiket és megragadják a közönség figyelmét.
 • Márkakép erősítése: A totem feliratok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy erősítsék és bemutassák a márkájukat. Az egyedi tervezés és a vállalkozás logójának vagy szimbólumainak felhasználása segít az azonosíthatóságban és a márkahűség kialakításában.
 • Rugalmasság: A totem feliratok könnyen testreszabhatók a vállalkozások igényei szerint. Különböző méretűek, formájúak és anyagokból készülhetnek, és lehetőség van a világítás vagy más vizuális elemek hozzáadására is.

Totemoszlop, reklámtorony a kimagasló marketing eszköz

A totem feliratok hatékony eszközök a vállalkozásoknak, hogy kiemelkedjenek a tömegből és hatékonyan kommunikálják üzeneteiket. A megfelelő tervezés, anyagválasztás és gyártási folyamat révén a totem feliratok látványos és vonzó megjelenést biztosítanak. A világító vagy nem világító totem feliratok mellett interaktív változatok is léteznek, amelyek lehetővé teszik a közönség bevonását és az interakciót.

Kérj ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Milyen anyagból készül a reklám totem felirat?

A reklám totemek gyakran különböző anyagokból készülhetnek attól függően, hogy milyen célra és környezetbe tervezik őket. Néhány gyakori anyag:

 1. Fém: Például alumínium, rozsdamentes acél vagy fémdobozok. Ezek strapabíróak és hosszú élettartamúak lehetnek.
 2. Műanyag: Könnyű, könnyen formázható anyag, amely sokféle színben elérhető. PVC, akril vagy polikarbonát lehet az alkalmazott anyag.
 3. Fa: Ha a természetes megjelenést preferálják, akkor fa is használható. Különböző fajtájú és vastagságú fák alkalmazhatók a kívánt megjelenés eléréséhez.
 4. Üveg: Üvegtojásokat vagy üveglapokat is használhatnak, különösen, ha a design modern és letisztult.
 5. Textil: Szövetből készült reklám totemek is léteznek, amelyek könnyen cserélhető feliratokkal vagy grafikákkal rendelkezhetnek.
 6. Kompozit anyagok: Olyan anyagok, amelyeket kifejezetten a reklámszakmában használnak, például alumínium kompozit panel (ACP), mely egy vastag, lapos, könnyű és erős anyag.

A leggyakoribb választás az akril vagy a fém, mivel ezek könnyen megmunkálhatók és tartósak. Az anyagválasztás függ a költségvetéstől, a tervezett felhasználási területtől és a design preferenciáktól.

Milyen világítással lehet szerelni egy reklám totem feliratot?

Reklám totemeknél számos különböző világítási lehetőség létezik, amelyek közül néhány a következők:

 1. Háttérvilágítás: Egyik népszerű módszer a felirat mögötti háttérvilágítás. Ezt általában LED-fényforrásokkal érik el, amelyek egyszerre energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. A háttérvilágítás kiemeli a feliratot és jól láthatóvá teszi még rosszabb fényviszonyok között is.
 2. Előtérvilágítás: Az előtérvilágítás során a felirat vagy a grafika előtt találhatók a fényforrások. Ez lehetővé teszi a feliratok élesebb megjelenítését és a térbeli hatások létrehozását.
 3. Perimetervilágítás: Ebben az esetben a reklám totem körüli keret vagy perem világít. Ezáltal a totem egészének kontúrjai kiemelkednek a sötétben, ami vonzó látványt nyújthat.
 4. LED-kijelzők: Egyes reklám totemekben LED-kijelzők is találhatók, amelyek mozgó vagy változó üzeneteket, grafikákat vagy videókat jelenítenek meg. Ezek kiválóak a figyelemfelkeltésre és dinamikus üzenetek közvetítésére.
 5. Színes világítás: A LED-technológia lehetővé teszi a színes világítást is, így a feliratok vagy grafikák különböző színekben pompázhatnak, ami fokozza a látványosságot és a figyelemfelkeltést.

A világítás kiválasztása függ az adott totem designjától, a felhasználási céltól és a kívánt hatástól. Fontos figyelembe venni az energiatakarékosságot, a tartósságot és a felirat vagy grafika megfelelő láthatóságát mind nappal, mind éjszaka.

Milyen vállalkozásoknak ajánljuk a reklám totem feliratot?

Reklám totemek széles körben alkalmazhatók és számos vállalkozásnak előnyösek lehetnek a márkaismertség növelése, a termékek vagy szolgáltatások promóciója és az üzlet előnyös megjelenítése céljából. Néhány olyan vállalkozás, amelyek számára különösen ajánlott lehet a reklám totem felirat:

 1. Kiskereskedelmi üzletek: Például boltok, bevásárlóközpontok, szupermarketek, amelyek számára fontos az üzlet frontjának vonzó megjelenítése és a vásárlók figyelmének felkeltése.
 2. Szolgáltatók: Pl. éttermek, kávézók, szállodák, gyógyszertárak, bankok, ahol fontos a céges identitás hangsúlyozása és az ügyfelek tájékoztatása a rendelkezésre álló szolgáltatásokról.
 3. Autószalonok és benzinkutak: Az autóiparban és a benzinkutaknál fontos a járművek és a termékek bemutatása, valamint az ügyfelek figyelmének felkeltése az aktuális ajánlatokra.
 4. Ingatlanirodák: Az ingatlanirodák számára a reklám totemek jó lehetőséget nyújtanak az ingatlanok eladására vagy kiadására vonatkozó hirdetések megjelenítésére.
 5. Sportközpontok és szabadidős létesítmények: Például fitneszterem, uszoda, mozi, szórakoztató parkok, ahol fontos a programok, rendezvények vagy akciók promóciója.
 6. Közintézmények: Iskolák, egyetemek, kórházak, közigazgatási épületek, ahol fontos az információk és útmutatások megjelenítése a látogatók számára.

Ezek csak néhány példa a reklám totemek potenciális felhasználására. Gyakorlatilag bármely vállalkozás számára előnyös lehet, amelyiknek fontos a látványos és hatékony megjelenés az üzleti tevékenységük támogatása érdekében.