Channel letter signs

Betű feliratok

A channel letter sign, vagy más néven dobozbetű felirat, egy népszerű és hatékony módszer a vállalkozásoknak és cégeknek, hogy feltűnő és vonzó kültéri reklámot hozzanak létre.

Ez a típusú felirat rendkívül sokoldalú, és lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyedi és látványos megjelenést hozzanak létre üzletük számára.

Kérjen ajánlatot!

Dobozbetű típusok

Betű felirat

Előre világító

Az előlap világítással szerelt dobozbetű feliratok modern és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönöznek az épületeknek és üzleteknek. Ezek a feliratok éjjel-nappal jól láthatóak és kiemelik az épület vagy üzlet nevét, vonzva a figyelmet a környező emberekre. A LED-es világításnak köszönhetően energiahatékonyak és hosszú élettartamúak, így ideális megoldást jelentenek a kültéri reklámokhoz és cégtáblákhoz.

Betű felirat

Hátra világító

Az indirekt világítással szerelt dobozbetű feliratok finom és elegáns megjelenést biztosítanak az épületek homlokzatán. A háttérvilágítás által a betűk és a logók árnyéka szépen kiemelkedik, így egyedivé és vonzóvá téve az épületet vagy az üzletet. Ez a stílusos megoldás különösen alkalmas azokra a helyszínekre, ahol a minimalizmus és a letisztult design fontos szerepet játszik.

Betű felirat

Előre és hátra világító

Az előlap és háttér kombinált indirekt világítással szerelt dobozbetű feliratok stílusos és hatásos megoldást nyújtanak az épületek homlokzatán. Ezek a feliratok egyszerre kiemelik az épület nevét vagy üzletét, miközben a háttérvilágítás által még hangsúlyosabbá válnak az éjszakai órákban is. Ez a kettős világítási megoldás kifinomult és modern megjelenést kölcsönöz, mely vonzza a figyelmet és emlékezetessé teszi az épületet vagy üzletet.

Betű felirat

Nem világító

A világítás nélkül szerelt dobozbetű feliratok hagyományos megközelítést képviselnek az épület vagy üzlet nevének kiemelésére. Ezek az egyszerű, mégis hatékony megoldások elsősorban nappal szolgálnak tájékoztatással, és alkalmasak lehetnek olyan helyszínekre, ahol a fények túlzottan zavaróak lehetnek. Bár nem hívják fel magukra a figyelmet az éjszakai órákban, időtlen megjelenésükkel hozzájárulnak az épület vagy üzlet arculatának megteremtéséhez.

Betű felirat

Lemezbetű

A lemezbetű feliratok egyszerűségükben és tartósságukban rejlik az értékük. Ezek a masszív betűk kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a kültéri körülményeknek. Bár nem rendelkeznek saját világítással, könnyen láthatóak és olvashatóak, így hatékonyan szolgálják az épület vagy üzlet nevének kommunikációját.

Dobozbetű felirat gyártása saját műhelyünkben!

A felhasznált anyagtól függően kezdődik a reklám feliratok készítése saját gyártóüzemünkben. Az alapanyagot tekintve könnyű, tartós, de mégis időjárásálló megoldást nyújt a rozsdamentes acél, alumínium, a réz, és a plexi. Ezekkel szemben a polisztirol habból készült dekorációkat beltérbe javasoljuk. Az alumínium esetében a munka a legtöbbször CNC marással, vagy a lakatos üzemben kezdődik.

Ezt követően szakembereink kézzel, sablon alapján formálják végső alakjukra a fém palástokat. A dobozbetűk plexi részeinek megmunkálását eközben műanyagipari szakembereink végzik. Az alumínium esetében a végső felületkezelési feladat, a porszórásnak nevezett tartós, műanyag alapú festési eljárás. Fontos információ, hogy a felületkezelés színe csak RAL színskálából választható.

Miért jó a dobozbetű felirat?

  • Kiemelkedő láthatóság: A channel letter sign kitűnő láthatóságot biztosít a nappali és éjszakai órákban is. A betűk elől vagy hátul világítva könnyen észrevehetőek és vonzzák a figyelmet, így segítve a céget a versenytársaktól való megkülönböztetésben.
  • Rugalmasság: A channel letter sign lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyedi megjelenést hozzanak létre üzletük számára. A betűk formája, színe és betűtípusa szabadon választható, így a cégek testreszabhatják a feliratot a saját márkaidentitásukhoz és stílusukhoz igazodva.
  • Tartósság és energiahatékonyság: Az alumíniumlemezből készült betűk tartósak és ellenállók a környezeti hatásokkal szemben. Az LED fényforrások alacsony energiafogyasztása pedig hosszú távú költségmegtakarítást eredményez.

A dobozbetű felirat egy hatékony és látványos megoldás a vállalkozásoknak, hogy kimagasló reklámot hozzanak létre. A feliratok sokoldalúsága, egyedisége és kiváló láthatósága révén a cégek növelhetik az ügyfelek figyelmét, hozzájárulva a vállalkozásuk sikeréhez.

Kérj ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Miben különböznek az egyes dobozbetű típusok?

Alapvetően az egyes térbeli, plasztikus betűket, a világítás megjelenése különbözteti meg. Léteznek 3d betűk, amelyek csupán az előlapjukon világítanak, vagy olyanok amelyek maguk mögött a falat borítják be szórt fénnyel, míg bizonyos megoldások ennek a két megvilágítási típusnak a kombinációját nyújtják. Más profilok teljes felületükön sugároznak fényt, vagy esetleg a betűtesten elhelyezett hajlított fénycső hívja fel magára a figyelmet. A direkt vizuális megjelenésen kívül fontos még, hogy az elemek távtartóval, vagy közvetlenül vannak a falra szerelve. Alapanyagukat és szerkezetüket tekintve pedig, milyen méretkorlátokat és lehetőségeket hordoznak magukban

Mi a dobozbetű, 3D felirat megrendelésének menete?

Miután eldöntötte mekkora 3D reklám feliratot és hova szeretne elkészíttetni, kollégáink egy vektoros logót kérnek Öntől. Amennyiben ez nem áll rendelkezésére, úgy lehetősége van reklámgrafikus kollégánkkal való személyes egyeztetésre. A méret, helyszín meghatározását követően a megfelelő PROFIL kerül kiválasztásra. Mindezek alapján elkészítjük önnek a gyártásra és szerelésre vonatkozó árajánlatot. Ennek elfogadása után, a megrendelés leadására 50% előleg ellenében kerül sor. Végül pedig a fizetés teljesítése után a késztermék felszerelésre kerül.
Egyedi elképzelések esetén kollégáink kísérik Önt a folyamatok során egészen az utolsó lépésig.

Mennyi idő alatt készül el a dobozbetű?

Dobozbetűink és komplex reklámfelirataink, méret és kivitel függvényében, a megrendeléstől számított 10-15 munkanapon belül készülnek el.

Mennyit fogyaszt a világító 3D felirat, dobozbetű?

Mivel ez függ mind a betűnkénti mérettől és a teljes grafika méretétől is, így ezt nehéz pontosan meghatározni. Irányadóként azt mondhatjuk, hogy egy 30 cm-es betű magasságnál, egy karakter esetében 10 watt-al számolhatunk. Ez a hagyományos otthoni világításainkhoz képest is igen gazdaságosnak mondható. A fogyasztás ugyanakkor, a 3d betűk méretének növekedésével egyenes arányban nő.