Wall and glass decorations

Fal & Üveg dekoráció

A fal és üveg dekorációk irodákban nemcsak esztétikailag vonzóvá teszik a környezetet, hanem pozitív hatással vannak a munkavállalók produktivitására és hangulatára is.

Ezenkívül az üveg dekorációk átláthatóságuk révén fokozzák a térérzetet és megkönnyítik a természetes fény bejutását az irodákba, ami javítja az egész munkahelyi légkört.

Kérjen ajánlatot!

Wall decoration

Faldekorációk

Ez lehetnek falmatricák, faldíszek, faszobrok vagy faliórák, amelyek feliratokat, inspiráló idézeteket, céglogókat vagy egyedi tervezéseket tartalmazhatnak.

Glass film

Üveg dekorációk

Akril vagy üveglapokra nyomtatott feliratok, amelyek átlátszó vagy matt hatást kelthetnek, és elegáns megjelenést adhatnak az irodádnak.

Fal és üveg dekoráció készítésének folyamata

 • Tervezés és koncepció kidolgozása: Az irodai dekorációk tervezésekor fontos figyelembe venni az irodai környezet stílusát és céltudatosan tervezni a munkakörnyezetet. A célnak megfelelő dekorációs elemeket, üzeneteket vagy logókat kell kiválasztani.
 • Engedélyek beszerzése: Ha az irodai dekorációk közvetlenül a falakra vagy ablaküvegekre kerülnek, előzetes engedélyekre lehet szükség a vállalat vezetőségétől vagy a bérbeadótól. Ez különösen akkor fontos, ha a dekoráció tartósan vagy maradandóan kerül elhelyezésre.
 • Anyagok és eszközök beszerzése: Szerezzük be az irodai környezetben használni kívánt dekorációs elemekhez szükséges anyagokat és eszközöket. Az üveg dekorációk esetében például üvegfestéket, sablonokat vagy öntapadó matricákat, míg a faldekorációknál festékeket, ecseteket és fali rögzítő eszközöket használhatunk.
 • Előkészítés és tisztítás: Előkészítjük a felületeket, ahol a dekorációk elhelyezésre kerülnek. Ha üvegdekorációt készítünk, gondosan megtisztítjuk az üvegfelületeket, hogy az anyagok jól tapadjanak. Ha falra készítjük a dekorációt, ellenőrizzük a fal simaságát és tisztaságát.
 • Dekorálás: A tervezett mintákat, üzeneteket vagy logókat alkalmazzuk az üvegre vagy a falra a kiválasztott technikával (pl. festés, matrica felragasztása stb.).
 • Védelem és rögzítés: Ha szükséges, kezeljük a dekorációt védőbevonattal, hogy hosszabb élettartamot biztosítsunk neki. Ha a dekorációkat falra helyezzük, rögzítsük azokat megfelelő módon, hogy biztonságosan és tartósan maradjanak a helyükön.

Az fal és üveg dekoráció fontossága

1

Hangulatjavítás

Az irodai dekorációk segítenek feldobni az irodai környezetet és pozitív hangulatot teremtenek. A megfelelő színek, motívumok és inspiráló üzenetek emelik az alkalmazottak hangulatát, ami hozzájárulhat az egész iroda produktivitásának és kreativitásának növeléséhez.
2

Motiváció és inspiráció

A megfelelően kiválasztott dekorációk inspirálhatják az alkalmazottakat, és emlékeztethetik őket a vállalati célokra és értékekre. Motiváló üzenetek, pozitív mottók vagy inspiráló képek emlékeztetik az embereket a kitűzött célok elérésére, ami ösztönző hatással lehet a munkájukra.
3

Munkakörnyezet javítása

A fal és üveg dekorációk kialakítása segíthet az irodai környezet javításában. Az üveg dekorációk például átláthatóságuk révén jobb térérzetet teremtenek, lehetővé téve a természetes fény nagyobb mértékű beáramlását az irodába.
4

Márkázás és megjelenés

Az irodai dekorációk lehetőséget nyújtanak a vállalat márkájának és arculatának megjelenítésére. Logók, céges színek és egyedi grafikai elemek használatával az iroda kialakíthatja sajátos megjelenését, ami hozzájárul a vállalat egységes megjelenésének erősítéséhez.
5

Ügyfél- és partnerbefolyásolás

Az ügyfelek és üzleti partnerek látogatása során az iroda környezete is befolyásoló tényező lehet. Egy kellemes és inspiráló irodai környezet pozitív benyomást kelt és megerősíti a vállalat hitelességét és professzionalizmusát.
6

Team building és közösségteremtés

A közösen megtervezett vagy egyedi dekorációk létrehozhatják az alkalmazottak közötti csapatépítés és közösségteremtés érzését. Ha az alkalmazottak részt vesznek a dekorációk létrehozásában, az emlékezetes és pozitív élmény lehet számukra.

Kérj ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Hogyan kerülnek kihelyezésre a dekorációs elemek?

Akár csak összes többi termékünk esetében, a matricák, dekortapéták és üveg fóliák precíz, pontos felhelyezését, kasírozását kollégáink végzik. Így biztos lehet benne, hogy a feliratok, betűk egymáshoz képest is tökéletesen kerülnek felhelyezésre.

Milyen grafika nyomtatható az üvegfóliára?

Az üvegfóliákra az egyszínű, plotter vágott fóliákon kívül, kerülhetnek fotó minőségű grafikák, grafikázott betűk vagy akár konkrét fotók, más egyedi felirat, matrica.

Milyen matrica kerülhet a kirakatba?

A kirakatok üvegfelületeire bármilyen nyomtatás vagy plotter vágás útján készült grafika kerülhet. Ebben az esetben különös figyelmet fordítunk rá, hogy a matricák megfelelő UV védelemmel legyenek ellátva, ami hosszú távon meggátolja a töredezést és a színek kifakulását.

Dekorációt szeretnék, de nincs elképzelésem.

Ha nincs konkrét elképzelése, és nem is szeretne sok időt eltölteni az megfelelő dizájn kitalálásával, de szeretné feldobni üzletét, irodáját forduljon hozzánk bizalommal. Grafikus kollégáink az ön igényeinek megfelelően megalkotják a díszítés képi világát, majd a nyomtatást követően fel is tesszük önnek az elkészített matricát, dekortapétát vagy fóliákat.

Milyen nyomtatott fal és üveg dekorációk léteznek?

Nyomtatott fal- és üvegdekorációk számos formában és stílusban elérhetők. Néhány közülük:

 1. Fotótapéták: Ezek nagyméretű nyomtatott tapéták, amelyek különböző képeket, mintákat vagy designokat mutatnak be. A fotótapéták lehetnek tájképek, városi panorámák, absztrakt minták vagy egyéb témákban.
 2. Poszterek: Nagyméretű poszterek, amelyeket különféle témákban nyomtatnak, például művészeti reprodukciók, filmplakátok, inspiráló idézetek vagy természetfotók.
 3. Falmatricák és faltranszferek: Ezek öntapadós matricák vagy transzferek, amelyekre különböző minták, szimbólumok, idézetek vagy egyéb designok vannak nyomtatva. Ezeket könnyen fel lehet helyezni a falra, és könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy károsodást okoznának a falon.
 4. Üvegfelületű festmények: A nyomtatott festményeket közvetlenül üveg felületre lehet nyomtatni, így különböző témákban és stílusokban lehetőség van az egyedi üvegfelületek díszítésére.
 5. Üvegmozaikok: A nyomtatott üvegmozaikok olyan nyomtatott üveglapok, amelyek kis üvegdarabokból állnak, és különféle mintákban vagy designokban kaphatók.
 6. Üveggravírozás: Speciális nyomtatási technikák segítségével lehetőség van üvegfelületek gravírozására is, például szövegek, minták vagy képek nyomtatására az üveg felületére.

Ezek csak néhány példa a nyomtatott fal- és üvegdekorációk közül, és számos egyéb lehetőség létezik a különféle stílusok és témák kielégítésére. A nyomtatott dekorációk nagyszerű módszerek lehetnek arra, hogy egyedi és személyes hangulatot teremtsenek a térben.