Modern és magas

Reklámtorony

A reklámtornyok lenyűgöző módon emelik ki a városi tájat, magasra nyúló és modern építményekként. Ezek a toronyhoz rögzített táblák izgalmas és dinamikus reklámlehetőségeket kínálnak, amelyek hatalmas méretükkel azonnal magukra vonzzák a figyelmet.

A kreatív grafikák és élénk színek kombinációja a magaslatból messzire sugározza az üzenetet, és kiemeli a városi környezet egyedi karakterét.

Kérjen ajánlatot!

Reklámtorony készítésének folyamata

 • Tervezés és Konceptualizáció: Milyen típusú világító táblákat fog tartani? Mekkora méretű és magas lesz a torony? Mi az elhelyezés helye és környezete?
 • Strukturális tervezés: Megtervezik a tartószerkezetet, amely támogatja a világító táblákat, és biztosítja a stabilitást és a biztonságot, különösen szélsőséges időjárási körülmények között.
 • Anyagválasztás és Gyártás: Az anyagoknak tartósnak, időjárásállónak és könnyűnek kell lenniük. Az acél, alumínium vagy más szerkezeti anyagok lehetnek megfelelőek.
 • LED Világítás Telepítése: Az LED világítás rendszerét telepítik a torony szerkezetébe. Ebben a fázisban szükség lehet elektronikus tervezésre, hogy az LED-eket megfelelően vezéreljék és táplálják.
 • Világító Táblák Rögzítése: Rögzítse a tervezett világító táblákat a torony szerkezetéhez. Fontos, hogy a világító táblák szilárdan és biztonságosan legyenek rögzítve, hogy ellenálljanak a szélsőséges időjárási körülményeknek és más külső hatásoknak.
 • Elektronika és Vezérlési Rendszer: Telepítse az elektronikai rendszert, amely lehetővé teszi a világító táblák vezérlését és vezérlését.
 • Tesztelés és Minőségellenőrzés: Az elkészült toronyt alaposan tesztelik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden komponens megfelelően működik, és hogy a tartóssági és biztonsági követelményeknek megfelel.

A reklámtorony fontossága

1

Láthatóság és Figyelemfelkeltés

A toronyra szerelt világító táblák a városi horizont felett magasodva messziről is láthatóak, és lenyűgöző módon vonzzák magukra a figyelmet. Ezek az impozáns szerkezetek már távolról is megragadják az emberek szemét, így kiválóan alkalmasak a márkák és hirdetők számára, hogy üzeneteiket hatékonyan közvetítsék a nagyközönség felé.
2

Vizuális Élmény és Emlékezetesség

A toronyra szerelt világító táblák kreatív és látványos dizájnjukkal a városi környezet egyedi részévé válnak. Az élénk színek, dinamikus mozgások és lenyűgöző grafikák a városlakók és turisták emlékezetében is mély nyomot hagynak, növelve ezzel a hirdetett üzenet vagy márka emlékezetességét.
3

Reklámhatékonyság és Branding

A toronyra szerelt világító táblák hatalmas mérete és látványossága révén kiemelkedő reklámfelületeket nyújtanak a vállalatoknak és márkáknak. Ezek a táblák lehetővé teszik az üzenetek hatékony és kreatív közvetítését, segítve a cégeket abban, hogy erőteljesen jelenjenek meg a közönség szeme előtt, és erősítsék a márkahűséget.
4

Éjszakai Világítás és Hangulat

A toronyra szerelt világító táblák éjszakai megjelenése egyedi és hangulatos városi panorámát teremt. Ezek a világító elemek hozzájárulnak a városi éjszakai élet vibrálásához és vonzalmához, megteremtve egy olyan atmoszférát, amely vonzza a lakosokat és látogatókat egyaránt.

Kérj ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Milyen reklámtornyok léteznek?

Reklámtornyok számos formában és méretben léteznek, és általában a vállalatok vagy márkák számára készülnek annak érdekében, hogy szembetűnő és hatékony módon hirdessék termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Néhány közülük:

 1. Digitális reklámtornyok: Ezek olyan toronyformájú szerkezetek, amelyek nagy felületű digitális kijelzővel rendelkeznek az épületen vagy az utak mentén. A digitális kijelzők lehetővé teszik mozgó képek, videók és más dinamikus reklámok megjelenítését.
 2. LED-falak: Ezek olyan toronyformájú szerkezetek, amelyek egész felületüket LED-falakkal borítják, hogy nagy távolságból is jól láthatóak legyenek a reklámok és a grafikák.
 3. Hagyományos oszlopreklámok: Ezek magas oszlopok vagy toronyformájú szerkezetek, amelyekre hagyományosan nagy plakátokat helyeznek el. Ezek a plakátok lehetnek festmények, poszterek vagy más nyomtatott anyagok.
 4. Forgóoszlopreklámok: Ezek a toronyformájú reklámok olyan szerkezetek, amelyekben a reklámpanelek vagy kijelzők folyamatosan forognak, hogy az arra járók figyelmét még inkább felkeltse.
 5. Interaktív reklámtornyok: Ezek olyan toronyformájú szerkezetek, amelyek érintőképernyőkkel vagy más interaktív funkciókkal vannak felszerelve, hogy az emberek közvetlenül kölcsönhatásba léphessenek a reklámokkal vagy az információkkal.
 6. Egyedi tervezésű reklámtornyok: Ezek olyan egyedi formatervezésű toronyformájú reklámok, amelyeket speciálisan terveznek és építenek az adott helyszín vagy a vállalat igényeinek megfelelően.

Ezek csak néhány példa a reklámtornyok különböző típusaira. A választás függ az adott helyszíntől, a célközönségtől, a költségvetéstől és más tényezőktől, amelyek befolyásolhatják a reklámhatékonyságot és a láthatóságot.

Milyen világítással szerelhető egy reklámtorony?

Reklámtornyok világítása fontos szerepet játszik a figyelemfelkeltésben és a látványosságban, különösen éjszaka vagy rossz fényviszonyok között. Néhány gyakori világítási megoldás a reklámtornyokhoz:

 1. Háttérvilágítás: Ez a megoldás arra épül, hogy a reklámtorony mögött vagy körülötte elhelyezett fényforrásokkal (általában LED-fényekkel) világítják meg a toronyt, hogy az esti vagy éjszakai órákban is jól látható legyen. Ez kiemeli a torony alakját és feliratát a háttérből.
 2. Előtérvilágítás: A reklámtorony elején vagy oldalán elhelyezett világító elemek segítségével az előtérben lévő felirat vagy grafika kerül kiemelésre. Ez fokozza a reklám hatását és olvashatóságát, különösen sötétebb környezetben.
 3. Perimetervilágítás: Egyes reklámtornyokat úgy terveznek, hogy a keretük vagy a peremük mentén elhelyezett világító elemekkel kiemelik a torony formáját és kontúrjait, ami vonzó látványt nyújthat éjszaka.
 4. LED-kijelzők: A reklámtornyokon elhelyezett LED-kijelzők lehetővé teszik mozgó vagy változó üzenetek, grafikák vagy akár videók megjelenítését. Ez dinamikusabb és interaktívabb megjelenítést biztosít a reklámtorony számára.
 5. Színváltó világítás: Az RGB LED-fényforrások segítségével a reklámtorony világítása színes lehet, és akár automatikusan változtatható is a különböző színek között, ami extra figyelmet vonhat magára.

Fontos, hogy a reklámtorony világítása jól látható legyen, de ne vakítson vagy zavarjon. Az energiahatékonyság és a tartósság is fontos szempont a világítási megoldások kiválasztásánál. A megfelelő világítás segíthet abban, hogy a reklámtorony hatékonyan kommunikálja az üzenetét és vonzza a figyelmet a célközönség részéről.

Egy reklámtorony általános magassága

A reklámtornyok magassága változó lehet attól függően, hogy milyen célból építik és hol helyezik el őket. Általánosságban elmondható, hogy a reklámtornyok magassága általában több méteres lehet, hogy jól láthatóak legyenek az adott területen vagy útvonalon közlekedő emberek számára. A magasságuk általában 5 métertől akár több mint 50 méterig is terjedhet.

Például:

 • Kisvárosi vagy városi területeken általában 5-10 méter magas reklámtornyokat találhatunk.
 • Nagyobb városokban vagy forgalmasabb útvonalak mentén elhelyezett reklámtornyok magassága gyakran meghaladhatja a 20-30 métert.
 • Nagyon forgalmas városi területeken vagy bevásárlóközpontok közelében akár 40-50 méter magas reklámtornyokat is találhatunk.

Az egyes projekteknél a reklámtorony magasságát az adott terület jellemzői, az építési előírások és a vállalatok vagy márkák céljai alapján határozzák meg. Fontos szempont lehet az is, hogy a torony magassága megfelelően kiemelkedjen a környezetből, hogy jól látható legyen, de ne legyen túl domináns vagy zavaró.