Tanácsadás & prototípus gyártás

 • szakértő tanácsok a termék, illetve elképzelés megvalósíthatóságával kapcsolatban
 • kiviteli javaslatok, ajánlások megfogalmazása
 • prototípus gyártás, mintázás, sorozatgyártások esetén

Logisztika, szerviz & karbantartás

 • termékek szakszerű, sérülésmentes csomagolása
 • szállítás a világ bármely országába
 • szervíz és karbantartás Európa területén, saját karbantartó csapatokkal

Kérjen ajánlatot!

Mi a teendő egy már telepített felirattal?

A világító feliratok karbantartása és szervizelése fontos ahhoz, hogy hosszú élettartamúak és optimális működésűek maradjanak.

 1. Rendszeres tisztítás: Időről időre tisztítani kell a világító feliratot, hogy eltávolítsuk a port, a szennyeződéseket és az egyéb lerakódásokat.
 2. Világító elemek ellenőrzése: Ellenőrizni kell a világító elemeket, például a neoncsöveket vagy a LED-eket, hogy meggyőződjünk arról, hogy megfelelően működnek-e. Cserélni kell az elhalványult vagy hibás világítóelemeket, hogy a felirat továbbra is intenzív fényt sugározzon.
 3. Elektromos csatlakozások ellenőrzése: Időnként ellenőrizni kell az elektromos csatlakozásokat, hogy biztosítsuk a megfelelő áramellátást és a biztonságos működést.
 4. Felújítás és frissítés: Ha a világító felirat elöregedett vagy sérült, fontolóra vehető a felújítás vagy frissítés. Ez lehet a fényforrások vagy az elektromos rendszer cseréje, a külső burkolat felújítása vagy akár a design frissítése. A felújítás segítségével visszaállíthatjuk a felirat eredeti fényességét és vonzerejét.
 5. Szakember bevonása: Ha nem rendelkezünk megfelelő szaktudással vagy eszközökkel, érdemes szakembert bevonni a karbantartásba, szervizelésbe vagy felújításba. Egy profi szakember segít megőrizni a világító felirat hatékonyságát és esztétikai értékét, valamint biztonságosan elvégezni a szükséges munkálatokat.