Table signs

Világító táblák

A világító táblák rendkívül hatékony reklám- és információs eszközök, amelyek széles körben elterjedtek a vállalkozások és szervezetek számára.

Ezek a táblák nem csak látványosak és vonzóak, de a sötétben vagy rossz látási körülmények között is kiemelkednek, ezáltal fokozva az üzenet hatékonyságát és láthatóságát.

Kérjen ajánlatot!

Tábla típusok

Plexi előlapos világító tábla

Plexi előlap

Nagyméretű, kültéri reklám és hirdető felület, ahol a rozsdamentes keretszerkezetbe plexi lap kerül befeszítésre. A tábla elülső fele, amelyre a nyomtatással készülő feliratok, vagy grafikák kerülnek, világít. A plexi előlapos világító tábla impozáns és kellő képen feltűnő módja ez üzeneteinek átadására.

Feszített fóliás világító reklámtábla, alu kerettel

Feszített fólia

Amennyiben 3 méternél szélesebb reklámtáblára van szüksége, plexi előlap helyett, a feszített fóliás megoldást ajánljuk. Ebben az esetben az alumínium keretprofilba időjárás álló fóliát feszítünk, amelyre a reklám grafikát, és nyomtatás útján visszük fel. Akár csak a plexi előlap esetében, fólia hátulról megvilágítást kap, így teljes felületén világít.

Alakos kivitelű világító tábla

Alakos

Világító tábláink, vagy egyszerű reklámtábláink a hagyományos téglalap formán kívül, egyedi igényeket kielégítve, alakos kivitelben is rendelhetőek. Ezekben az esetekben a reklámtábla felveszi az ön logójának, betű formájának alakját. Ezen az alakos felületen kerülnek elhelyezésre a cég logók, reklámgrafikák, vagy a reklám feliratok.

Síklemeztábla fólia reklámgrafikával

Lemez

Ez a megoldás kültéri, nagyméretű reklám felületként funkcionál a legjobban. A rozsdamentes, időjárás álló felületen a betűk és grafikák nyomtatással kiegészült fóliára nyomva helyezzük fel. Gyors és egyszerű módja ez üzeneteinek átadására.

A legjobb üzletnek is kell a cégér!

Cégér

Napjainkban a klasszikus, hagyományos cégérek gyártása egyre ritkább. Ezzel szemben, a megnövekedett nyitvatartási idővel dolgozó, vendéglátó vagy üzlethelyiségek esetében előtérbe kerülnek, a világító belső szerkezettel készülő cégjelzések, amelyek az esti órákban is kiváló láthatóságot biztosítanak. Ezen cégérek formavilágukban, szerkezetükben és gyártástechnológiájukban is nagymértékben hasonlítanak a világítódobozokéhoz. A belső fényforrás szinte minden esetben LED, ami takarékos, hatékony megoldást nyújt a jelkép láttatásához.

Miért tábla felirat?

A világító tábla egyszerre üdvözöl, tájékoztat és invitál. Jellegéből következtetni lehet a vállalkozás profiljára, méretére, illetve a kiviteléből és legfőképp a kivitelezés minőségéből még az adott vállalkozás gazdasági helyzetére is. Nem véletlen, hogy a multinacionális vállalatok különös gondot fordítanak a cégfelirataik megalkotására, illetve az egyes telephelyeik, üzleteik világító reklámtábláinak, világító feliratainak egységes, magas minőségű kivitelére.

Manapság, amikor mindenki első pillantásból alkot ítéletet bármiről, talán mondanunk sem kell, milyen nagy jelentősége van annak például, hogy egy világító reklámfelirat milyen kivitelű és milyen állapotban van. Ezek a táblák különböző méretűek és típusúak lehetnek, és rendelkeznek világítással vagy más fényforrással, hogy kiemeljék a figyelmet a reklámokra és a márkákra.

Világító reklámtábla gyártása

A világító táblák, reklámtáblák, reklámfeliratok a saját gyártóüzemünkben készülnek. Alapanyagukat tekintve könnyű, de erős és tartós, továbbá időjárásálló anyagokkal dolgozunk, mint az alumínium, plexi, SMD LED modul, kültéri fóliák. A munka a legtöbb esetben a CNC marással, vagy a lakatos üzemben kezdődik.

Lakatos-lemezmegmunkáló szakembereink hajlítják a saját kezükkel a kívánt betűformára a doboz betűk palástját a CNC marógép által készített alaplemez, mint sablon alapján. De általában is mondható, hogy ez az iparág, a gyártott reklámtáblák egyedisége, kis darabszáma miatt nehezen gépesíthető, azaz minden kész világító tábla nagy emberi erőforrás aránnyal bír. A CNC marás, illetve a lakatos üzem után/mellett a világító előlapokat, frontokat a műanyagipari szakembereink formálják és alakítják a végleges kivitelre.

A világító táblákba, reklámtáblákba villanyszerelő kollégáink helyezik be a kifejezetten erre a célra kifejlesztett SMD LED modulokat. Amikor a reklámtábla minden részegysége elkészült, az összeszerelő műhelyben történik azok összeállítása egy egységes kész termékké.

Világító tábláinkat, reklámtábláinkat általában szinterezésnek, vagy porszórásnak nevezett tartós, műanyag alapú festési eljárással felületkezeljük. Fontos információ, hogy a felületkezelés színe világító tábláknál RAL színskálából választható.

Arculathoz illeszkedő egyedi világító reklámtábla készítés

A kiviteleket illetően, rengeteg lehetőség közül lehet kiválasztani a cég arculatának, márkájának megjelenítésére leginkább megfelelő megoldást. Lehet habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat, konzolos cégér, esetleg totemoszlop, vagy reklámtorony. De az egyes felsorolt kategóriákon belül is rengeteg kiviteli változat lehetséges.

Szakértő kollégáink tanácsaikkal segítik a választást, vagyis a végleges kivitel megalkotásának folyamatát. De nemcsak a kivitelben, hanem már a logó megalkotásában is hatékony támogatást tudunk nyújtani reklámgrafikus-látványtervező kollégáink segítségével, hogy megalkothassuk az Ön cége számára legjobb, legmegfelelőbb logót, illetve színvilágot. A világító reklámtábla kivitelezésében pedig rendkívül precíz, gyors és minőségi munkát biztosítunk.

A kültéri reklámtáblák, világító táblák hatása az ügyfél vásárlás életútjára (Path-to-Purchase)

Az APN Outdoor szerint a vásárlás 70% -a a fő bevásárló- és kiskereskedelmi központokon kívül zajlik. A helyszín minden, ami a kültéri reklámra vonatkozik, mivel hatással van a Path-to-Purchase minden szakaszára.

Az Outdoor Media Center (OMC) által összegyűjtött kutatások azt mutatják, hogy a kültéri reklámtáblák és világító táblák vásárlók által leginkább látott hirdetési anyag “az utolsó befolyási ablakban”.

Tömeges elérés világító táblákkal

Ez egy nagyszerű marketingplatform a márkák vagy üzleti vállalkozások számára, amelyek szélesebb közönséget próbálnak elérni. A kültéri reklámtáblák, világító reklámtáblák nyilvánosak és hozzáférnek a fogyasztókhoz, amelyek néha nehézkesen elérhetők.

Kérj ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Mi a világító tábla megrendelésének menete?

A megkeresés beérkezése után a lehető leghamarabbi időpontban felvesszük Önnel a kapcsolatot, ami reményeink és igyekezetünk szerint a megkeresés beérkezését követő 1 – 2 órán belül megtörténik. A világító tábla pontos árajánlatának elkészítéséhez projektmenedzsereink az alábbi kérdéseket fogja feltenni Önnek: hol van a világító reklámtábla telepítésének helye, írja le pontosan világító táblával kapcsolatos elképzeléseit hozzávetőleges méretekkel, felhasználni kívánt anyagokkal, színekkel, illetve küldje meg a cége vektoros logóját (lehetőleg ai, eps, vagy cdr, esetleg pdf kiterjeszésű file-ban) . Amennyiben bizonytalan a részletekben, nekünk mindössze arra van szükségünk, hogy elmondja elképzeléseit a világító reklámtábláról és szakembereink, reklámgrafikusaink megtervezik Önnek.

Mennyi idő alatt készül el a világító reklámtábla?

Általánosságban mondható, hogy az egyedi világító tábla gyártási ideje a hivatalos megrendelő beérkezésétől, a látvány-, illetve gyártmánytervek visszaigazolásától, valamint az előleg beérkezésétől számított körülbelül 8 – 15 munkanap, a kivitel bonyolultságától és a világító reklámtábla méretétől függően. Természetesen ezt mindig egyedileg, a projekt, illetve a termék pontos ismeretében határozzuk meg és ettől plusz vagy mínusz irányban is lehet eltérés.

Mennyit fogyaszt a ledes világító tábla?

Éjjel-nappali világító reklámfelületet nyújtunk a legtakarékosabb technikai megoldással, a LED világító reklámtáblával. A LED-ek korszerű technológiájának köszönhetően a világító tábla energiafogyasztása alacsony és hosszú élettartamú megoldás. Hozzávetőlegesen 1 négyzetméteres felület fogyasztása ~35 W.