Rólunk

A BEPRO

Formatervezők, projekt menedzserek, gyártók és dekorosok sikeres csapata!

A BePRO profi formatervezők, projekt menedzserek, gyártó szakemberek és dekoratőrök sikeres csapata. A reklámeszköz-gyártás minden területét lefedjük: habbetű, világító dobozbetű, világító vagy nem világító tábla, neonfelirat, konzolos cégér, esetleg totemoszlop, vagy reklámtorony. Az arculattervezéstől a látványelemeken és gyártáson át egészen a helyszíni szerelésig és karbantartásig maximális teljesítményt nyújtunk.

„2011-ben alapítottam meg a BEPRO Signfactory céget. Az ügynökségi modellre építve a vállalat kezdettől fogva az értékteremtés maximalizálását tűzte ki célul az ügyfelek és a gyártók közötti kommunikáció javításával, az ügyfélszolgálat minőségének emelésével és termékeink minőségének biztosításával.
Hamar rájöttem azonban, hogy a vevők által leginkább értékelt erények, mint a minőség, a határidők, a kedvező árak csak akkor garantálhatók, ha a cég saját gyártókapacitással rendelkezik. Ennek megfelelően 2012-ben saját gyártóüzemet hoztam létre a Budapest melletti Halászteleken.
2017 tavaszán jelentős változás következett be, amikor is a különböző műhelyrészlegek és a székhely jelenlegi helyükre, a XI. kerületbe költözött Budapesten.”
A BEPRO Signfactory ma Magyarország egyik legfejlettebb és legdinamikusabban fejlődő reklámcége. Modern gyártókapacitásunkkal a legmagasabb minőségű termékeket állítjuk elő, szakembereink pedig magas szintű ügyfélszolgálatot és sikeres projektvégrehajtást garantálnak.

~ 5000

Teljesített projekt

34

Profi szakember

~ 420

Elégedett ügyfél

minőségi szolgáltatások

RÓLUNK MONDTÁK

A Társaságaink között létrejött folyamatos jó kommunikáció, valamint a BePro csapatának magas szintű szakmai támogatása elősegítette a zökkenőmentes gyártást, előkészítést és telepítést. A beépített és leszállított termékek minősége megfelelt az általunk elvárt magas színvonalnak. Tervezetten mindig a leegyeztetett időben jelennek meg, a munka elvégzéséhez szükséges időt remekül határozzák meg. Több helyszín esetén a munkát jól szervezik és tervezik meg. Az esetleges meghibásodásokra és károk javítására gyorsan reagálnak.

Szerencsejáték Zrt

Szerencsejáték Zrt.
2017-ben kezdtünk dolgozni a BePro Signfactory Kft-vel, már akkor kiemelkedett a többi ajánlatadó cég közül a gyors és korrekt kommunikációjával. A sikeresen kivitelezett első megrendelést sorban követte a többi. Már nem csak magyarországi telephelyeinkre szállitanak, hanem nemzetközi szinten, a környező országokban lévő csarnokaink homlokzati logóit is náluk rendeljük meg.

Leier

Leier
Cégeink együttműködése lassan évtizedes múltra tekintenek vissza, partneri viszonyunk az évek alatt csak erősödött. A BePro csapata fejlődött az iparággal, igazodott az igényeinkhez, ennek köszönhetően továbbra is stratégiai partnerként kezeljük Őket.
A beépített és leszállított termékek minősége mindig eléri az általunk elvárt magas színvonalat, mely a gyártás, előkészítés és telepítés alatt nyújtott magaszszintű szakmai támogatásuk miatt valósulhat meg.

AmRest Kft.

AmRest Kft.
Interaktív irodai hirdetőtáblánkat magas színvonalon, kreatív megoldásokkal készítette el a BEPRO csapata. A projektvezető készséges együttműködése és szakmai tanácsai segítettek az optimális eredmény elérésében. A dekoratőr kollégák udvariasak, rugalmasak voltak, odafigyeltek az igényeinkre.

Kiss Viktória

Emirates
Maximálisan rugalmas, az ügyfél elégedettségét abszolút prioritásként kezelő hozzáállást tapasztaltam a BePro részéről a közös munka során, még úgy is, hogy a munkavégzési körülmények általában nem igazán ideálisak.

Szlovák János

Mádiláncos stúdió

Tapasztalt csapat

Cégünk felépítése

Szerkezeti felépítésünket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk a projektjeinket kezelni és ezáltal az ügyfeleinket kiszolgálni!