Reklámfelirat

Egy tökéletes világító reklámtábla, egy stílusos cégér vagy egy lehengerlő reklámtotem azonnal emeli vállalkozása színvonalát, és több érdeklődőt, leendő ügyfelet vonz majd be.

Minden márkának szüksége van saját arculatra és folyamatos megújulásra. Egy reklámfelirat hatalmas szerepet kap a figyelem megragadásában, sok múlik azon, mennyire képes magára vonzani a tekinteteket. A mi specialitásunk a precizitás, a formabontó megoldások gyors megteremtése.
Önnek tudnia kell, vállalkozása mit akar elérni, kit akar megszólítani. A reklámeszközt és az egyedi reklámgrafika tervezést mi adjuk hozzá.


Reklámfelirat szerkezetgyártás

A reklámfeliratok, reklám-berendezések alapszerkezetek és tartószerkezetek gyártását több éves gyakorlatunknak köszönhetően nagyfokú precizitással és hozzáértéssel végezzük. Acélszerkezeteket minden esetben az ügyfél egyedi igényeit szem előtt tartva készítjük. A szerkezet a formaelemek viszonyát, az anyag elrendezését, a belső formák rendjét alakítja. Lényegében bármilyen acél vagy adott esetben alumínium szerkezet gyártásával elbírunk. Legyen az:

–          Totemoszlop szerkezete
–          Reklámfelirat alapszerkezete
–          Homlokzati falrendszerek szerkezete

Reklámfelirat lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás folyamatainkban a komplexitásra törekszünk, célunk a minél összetettebb lemezalkatrész előállítása. Kiemelten fontos számunkra, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsunk ügyfeleink számára a lemeztermékek előállításánál. A megrendelői gényeknekmegfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a pontos, precíz  munkára. Legyen szó:
–          lemezhajlítás
–          lemezvágás
–          lézervágás
–          stancolás
–          élhajlítás
–          csőhajlítás
vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az ügyfeleink igényei a legfontosabbak.

Reklámfelirat felületkezelés

Sok iparág foglalkozik ezzel, de többnyire az embereknek a felületkezelésről a festés jut eszébe, mert ez a legelterjedtebb eljárás. Egyik leghatásosabb módja a bel- és kültéri védelemnek a szinterezés, vagy más néven elektrosztatikus porszórás. Ezzel a technológiával egy vékony műanyag bevonat segítségével oldjuk meg azt a feladatot, hogy a korrózióvédelem kifogástalan legyen hosszú időre. Ezzel a technológiával az alumínium és fémfelületeket védjük meg az időjárás, és a mindennapi használat viszontagságaitól, méghozzá nagyon esztétikus formában. A vékony, egyenletes műanyag bevonat a szinterezés alkalmával egyenletesen szétoszlik, és egy olyan felületet ad, amely kézi, illetve festékszórós eljárással sosem lehet megoldani. Felületkezelési technikák:

–          szinterezés
–          homokfúvás, homokszórás
–          lakkozás
–          műanyagbevonás
–          rozsdamentes acél felületkezelése
–          koptatás, polírozás
–          horganyzás
–          eloxálás
LED technika     dobozbetű 3d felirat reklámfelirat led

 

A LED-ek felhasználása mellett sok előny szól: a kisfeszültséggel történő működtetés, a definiált karakterisztika, valamint a magas hatékonyság és élettartam. A LED megvilágítással manapság egyre változatosabb területeken találkozhatunk. Gyakran láthatjuk üzletekben, reklámfeliratokban és dekorációs elemekben. Díszvilágítására is kiválóan alkalmas. Kirakatok kiemelésére is sokszor használják, mivel szép és egyenletes fénykibocsátásra képes. Telepítése rendkívül gyors és egyszerű. A Led világítás üzemeltetési költsége rendkívül alacsony. Élettartamuk pedig kiemelkedően hosszú. A következő néhány alkalmazási példában a LED-ek specifikus tulajdonságait hasznosítják. Érdemes még szót ejteni a színes világításokról. A hagyományos izzó esetében a színes világítást úgy érik el, hogy a buráját színesre festik. Emiatt az összes színből csak egy, a festék színének megfelelő fog világítani. Egy színes led esetében eleve csak a meghatározott színű fény keletkezik, így a leddel történő színes fény előállítása nagyságrendekkel előnyösebb. A színes led-világítás speciális lehetősége az RGB világítás. A szivárvány összes színe előállítható, és azt akár hangulatvilágításként a design elemek megvalósításának tág határokat biztosít.
Neon technika
allee világítófelirat reklámfelirat neonfelirat signage nyx bepro
A hajlított neonfelirat mára már klasszikus reklám megoldás. Az egyik legszebb és legigényesebb világítós felirat a neon. A neonfelirat nappal is közli az információt, viszont éjjel sötétben tud igazán érvényesülni mert feltűnő és vonzza a szemet. A neonreklám alkalmas vonalas ábrák, feliratok, logók információs piktogramok megjelenítésére. A neoncső sérülékeny így többféle alapra felhelyezhető (horganyzott vaslemez, alumínium tábla, szinterezett tábla, dibont, távtartós plexi stb.). Természetesen a neon feliratokat közvetlen falra vagy homlokzatra is szerelhetőek. A neonreklám felirat reklámtábla kiegészítéseként is használható, kombinálható más fényreklámokkal, pl dobozbetű – 3d reklámfelirat stb. A neont világítós dobozbetűk fényforrásaként is alkalmazhatjuk.
Plexi megmunkálás

A plexi széleskörű felhasználása régóta mindennapos a reklámiparban. Az anyag kimagasló esztétikai tulajdonságai, formálhatósága, valamint széles szín- és anyagvastagság választéka miatt a reklámipar számára dolgozó dizájnerek első számú kedvence. A könnyű megmunkálás, a kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai miatt a plexi számos területen felváltotta az egyéb műanyagokat. A plexi hőre lágyul, így könnyedén formálható. A hajlíthatás, ragasztást és egyéb lehetőségeket kombinálva rendkívül változatos formákat hozhatunk létre. A plexit fűrésszel, marógéppel, és lézerrel munkáljuk meg. Fűrészelés  esetén egyenesek mentén tudjuk szabni az anyagot, míg marás és lézervágás esetén tetszőleges görbe mentén tudjuk kivágni. Plexi megmunkálási technikák:
–          szemcseszórás, homokszórás
–          lézervágás
–          CNC marás
–          élhajlítás
–          ívhajlítás
–          vákuum formázás
–          precíziós egyenes vágás