Iroda dekoráció és Üzlet dekoráció

Az iroda, az üzlet vagy a bemutatóterem minden részlete fontossá válhat, ha profi benyomást akar kelteni. A megnyerő és inspiráló üzlet és iroda dekoráció megsokszorozza elégedett ügyfelei számát, kollégái hatékonysága pedig nő a kellemes munkakörnyezetben.

A falak, a kirakatüvegek, a pultok, a térelválasztó elemek, a kiállítási eszközök, de még a padló vagy a céges autó is mind kiváló reklámfelületté, arculati elemmé válhat. Számos dekorációs megoldás, mint a faltetoválás, speciális fali poszter, öntapadó falmatrica, plakátkészítés, betűvágás, üvegfólia mellett, elsősorban a dekortapétát ajánljuk figyelmébe.

Tekintse meg üzlet dekorációs és iroda dekorációs referenciáinkat!

  

Ez a faldekorációs mód rengeteg lehetőséget hordoz magában: díszít, hirdet, információt közöl, mindezt pedig elegánsan teszi. Gyors felhelyezhetőségének köszönhetően az irodai tereken túl alkalmas kiállítási területek, rendezvények tereinek impozáns kiemelésére. Sokrétűségének köszönhetően elhelyezhető fal, üveg, fa és még számos felület dekorációjaként.
Az üzletek belső tere kiváló lehetőség arra, hogy a falakon, a polcokon, a kirakat dekoráción, az ajtókon, de még a padlón is kommunikáljon ügyfeleivel. Egy jó ötlet és koncepció végigfuttatása igazi kuriózummá változtatja vállalkozását.

Egy hangulatos beltér vagy éppen egy izgalmas kültér kialakításában a tervezéstől a szerelésig maximálisan innovatív partnerei leszünk. Formatervezőink és dekoratőreink készen állnak az új kihívásokra. A gyártási folyamatok kiváló minőségű nyomdagépeken folyamatos ellenőrzés mellett történnek.
Ha saját, konkrét elképzelését szeretné viszontlátni irodája, csarnoka vagy bemutatóterme részleteiben, esetleg egy teljes arculatváltás kialakítását tervezi, megvalósítjuk az új dizájnt.
Ügyfeleinek szánt, egyedi üzenetét mutassa meg dekorációink segítségével!

Dekortapéta

Egy jó fal dekoráció bámulatosan átalakítja otthona hangulatát. Egyedi tapéta matricával számtalan izgalmas lehetőség nyílik meg Ön előtt. Használhatja díszítő, dekorációs motívumként, teljes falburkolatként, de akár egy különleges esemény alkalmára is kérhet nyomtatással készült nagyméretű matricát. Az egyedi tapéták öntapadó kiszerelésének nagy előnye, hogy felhelyezése és eltávolítása gyors és igen egyszerű, ugyanakkor sokkal látványosabb, mint egy új festés vagy hagyományos tapéta. Rendezvényen, standján használja plakátokkal együtt vagy azok helyett. Papír, vagy műanyag alapú tapétáinkra bármilyen nyomtatás lehetséges. A dekorációnak csupán az Ön képzelete szab határt. A nyomtatás kiváló minőségét saját nyomdagépeink biztosítják.

Irodadekoráció
Irodadekoráció

Üvegfólia és Iroda dekoráció

Az üvegfólia sok esetben diszkréciós fóliaként ismert. Ennek oka, hogy irodaterekben a dekorációs fólia az esztétikai szerepen túl betekintés védelmet is nyújt. Az üvegfólia vagy öntapadó felirat ezen felhasználása esztétikus megoldást nyújt, a térérzet csökkenése nélkül. Jellemző, a betekintés védelem esetében a homokfújt fólia használata, mivel ez a megoldás láttat, ugyanakkor el is takar. A matricák ezen túlmenően dekorációs célra is kiválóak. Ezekben az esetekben a nyomtatás az, ami az öntapadó feliratoknak, vagy egyéb matrica formáknak különleges megjelenést biztosíthat. Nyomtatás segítségével mind reklám célú mind esztétikai célú kreatív felületek elérhetőek.

Üzletének külső és belső tere egyaránt alkalmas a nyomtatott falmatricák elhelyezésére, amelyek a megújulás szolgálatában nyomtalanul eltűntethetőek.

Faldekoráció USTREAM Irodadekoráció
Faldekoráció USTREAM

Padlómatrica üzlet dekorációra

Még a padló is reklám felületként funkcionálhat egy jól megválasztott matrica által. A padlómatricák rendezvények, kiállítások és gerilla marketing akciók elemeiként már közkedveltek. Mindez kopásállóságuknak és csúszásgátló felületüknek köszönhető. Üzletében, irodájában egy nyomtatással készült, egyedi dizájnnal ellátott, padló grafika első rangú reklám eszközzé emeli a területet. Ráadásul az öntapadó matrica gyorsan, kényelmesen visszaszedhető abban az esetben, ha a reklám üzenetét meg kívánja változtatni. Az egyes padló grafikák terülő és formára vágott verzióban is elérhetőek.

Az öntapadó matrica nyomtatása, gyártó üzemünkben a legmodernebb gépek segítségével történik.

Irodadekor a specialistától

Tervezés, gyártás, kihelyezés. Kreatív csapat, kiváló referenciák, teljeskörű szolgáltatás.

Iroda dekoráció és Üzlet dekorációval kapcsolatos gyakran ismételt kérdések

Hogyan kerülnek kihelyezésre a dekorációs elemek?

Akár csak összes többi termékünk esetében, a matricák, dekortapéták és üveg fóliák precíz, pontos felhelyezését, kasírozását kollégáink végzik. Így biztos lehet benne, hogy a feliratok, betűk egymáshoz képest is tökéletesen kerülnek felhelyezésre.

Milyen grafika nyomtatható az üvegfóliára?

Az üvegfóliákra az egyszínű, plotter vágott fóliákon kívül, kerülhetnek fotó minőségű grafikák, grafikázott betűk vagy akár konkrét fotók, más egyedi felirat, matrica.

Milyen matrica kerülhet a kirakatba?

A kirakatok üvegfelületeire bármilyen nyomtatás vagy plotter vágás útján készült grafika kerülhet. Ebben az esetben különös figyelmet fordítunk rá, hogy a matricák megfelelő UV védelemmel legyenek ellátva, ami hosszú távon meggátolja a töredezést és a színek kifakulását.

Dekorációt szeretnék, de nincs elképzelésem

Ha nincs konkrét elképzelése, és nem is szeretne sok időt eltölteni az megfelelő dizájn kitalálásával, de szeretné feldobni üzletét, irodáját forduljon hozzánk bizalommal. Grafikus kollégáink az ön igényeinek megfelelően megalkotják a díszítés képi világát, majd a nyomtatást követően fel is tesszük önnek az elkészített matricát, dekortapétát vagy fóliákat.

 

Kérjen ajánlatot.