Dobozbetű, 3D felirat

Válasszon dobozbetű kínálatunkból!

 


previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Kérjen ajánlatot.

3D felirat gyártása saját műhelyünkben!

A felhasznált anyagtól függően kezdődik a reklám feliratok készítése saját gyártóüzemünkben. Az alapanyagot tekintve könnyű, tartós, de mégis időjárásálló megoldást nyújt a rozsdamentes acél, alumínium, a réz, és a plexi. Ezekkel szemben a polisztirol habból készült dekorációkat beltérbe javasoljuk. Az alumínium esetében a munka a legtöbbször CNC marással, vagy a lakatos üzemben kezdődik. Ezt követően szakembereink kézzel, sablon alapján formálják végső alakjukra a fém palástokat. A dobozbetűk plexi részeinek megmunkálását eközben műanyagipari szakembereink végzik. Az alumínium esetében a végső felületkezelési feladat, a porszórásnak nevezett tartós, műanyag alapú festési eljárás. Fontos információ, hogy a felületkezelés színe csak RAL színskálából választható.

Világító reklámfelirat

A világító reklám feliratokba villanyszerelő kollégáink helyezik be az erre a célra kifejlesztett SMD LED modulokat. Amikor minden részegység elkészült, az összeszerelő műhelyben történik azok összeállítása egy egységes késztermékké.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Használja ki maximálisan azokat a felületeket, kirakat helyeket, amelyek a leghatásosabb megjelenést biztosítják cégére számára. Kültéren és beltéren is, egyaránt ütős lehet egy jól megtervezett, világító reklámfelirat 3D betűkkel. A különleges dizájnhoz vagy kreatív ötletekhez elsőrangú kivitelezést kínálunk. Megtervezzük, legyártjuk és fel is szereljük cége nevét, logóját, vagy bármely üzenetet, amelyről azt akarja, hogy felfigyeljenek rá, és megjegyezzék azt. Számtalan típusú cégér, reklámfelirat, cégtábla-megoldás létezik. Ezek lehetővé teszik, hogy igényeinek megfelelően szinte bármilyen anyagból készítsünk betűtesteket, legyen az: polisztirol hab, plexi, alumínium, vagy az utóbbi kettő kombinációja. A formavilágon túl, ezeknek az elemeknek a direkt, vagy indirekt világítás kölcsönöz egyedi megjelenést. Fényforrást tekintetében alkalmazható LED vagy fénycső

A 3D, polisztirol habfeliratok gyártási munkálatai általában a számítógép által vezérelt munkaasztalon kezdődnek. A kívánt típus részegységeinek izzószállal való kivágása után a felület tökéletesítése és festése következik. Akár csak az alumínium részek esetében, a habbetűk színezésekor is a csupán a RAL színskála használható.

A 3D betűk különböző eljárással készülnek, amelyek következtében tulajdonságaik és megjelenésük is eltérő lehet. Leírásaink egyszerűen, képi anyaggal kiegészítve mutatják be a világítóbetűk és a nem világítók közti különbségeket, így megkönnyítve a választást. Az egyes PROFIL kategóriák megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és kategóriáknak egyaránt.

Reklámfelirat a gyártótól

Szakértő csapat, kiváló referenciák, teljeskörű szolgáltatás, az ország teljes területén.

Gyakran ismételt kérdések

Miben különböznek az egyes dobozbetű típusok?

Alapvetően az egyes térbeli, plasztikus betűket, a világítás megjelenése különbözteti meg. Léteznek 3d betűk, amelyek csupán az előlapjukon világítanak, vagy olyanok amelyek maguk mögött a falat borítják be szórt fénnyel, míg bizonyos megoldások ennek a két megvilágítási típusnak a kombinációját nyújtják. Más profilok teljes felületükön sugároznak fényt, vagy esetleg a betűtesten elhelyezett hajlított fénycső hívja fel magára a figyelmet. A direkt vizuális megjelenésen kívül fontos még, hogy az elemek távtartóval, vagy közvetlenül vannak a falra szerelve. Alapanyagukat és szerkezetüket tekintve pedig, milyen méretkorlátokat és lehetőségeket hordoznak magukban.

Mi a dobozbetű, 3D felirat megrendelésének menete?

Miután eldöntötte mekkora 3D reklám feliratot és hova szeretne elkészíttetni, kollégáink egy vektoros logót kérnek Öntől. Amennyiben ez nem áll rendelkezésére, úgy lehetősége van reklámgrafikus kollégánkkal való személyes egyeztetésre. A méret, helyszín meghatározását követően a megfelelő PROFIL kerül kiválasztásra. Mindezek alapján elkészítjük önnek a gyártásra és szerelésre vonatkozó árajánlatot. Ennek elfogadása után, a megrendelés leadására 50% előleg ellenében kerül sor. Végül pedig a fizetés teljesítése után a késztermék felszerelésre kerül.
Egyedi elképzelések esetén kollégáink kísérik Önt a folyamatok során egészen az utolsó lépésig.

Mennyi idő alatt készül el a dobozbetű?

Dobozbetűink és komplex reklámfelirataink, méret és kivitel függvényében, a megrendeléstől számított 10-15 munkanapon belül készülnek el.

Mennyit fogyaszt a világító 3D felirat, dobozbetű?

Mivel ez függ mind a betűnkénti mérettől és a teljes grafika méretétől is, így ezt nehéz pontosan meghatározni. Irányadóként azt mondhatjuk, hogy egy 30 cm-es betű magasságnál, egy karakter esetében 10 watt-al számolhatunk. Ez a hagyományos otthoni világításainkhoz képest is igen gazdaságosnak mondható. A fogyasztás ugyanakkor, a 3d betűk méretének növekedésével egyenes arányban nő.

 

Kérjen ajánlatot.