Irányítótábla

Mutassa meg jelenlegi és leendő ügyfeleinek, merre találják, amit keresnek!

Az információs és irányító reklámtáblák és feliratok számtalan lehetőséget biztosítanak arra, hogy folyamatos tájékoztatással emelje vállalkozása színvonalát akár kültéren, akár beltéren. Mi a BePRO-nál lépést tartunk az aktuális trendekkel és a legújabb technológiákkal, izgalmas megoldást kínálunk az információs és reklám táblarendszerek területén. Standard kivitelű információs tábla rendszereink a nemzetközi CoSign moduljait használják, amelyekben rugalmasan és informatív módon helyezhetőek el feliratok. Szerezzen több ügyfelet, irányítsa őket vállalkozásához! Leggyakoribb helyek, ahol találkozhat ezekkel az irányítási rendszerekkel: minden olyan épület, ahol sok ember megfordul és a táblák nélkül nehéz vagy egyáltalán nem lehet tájékozódni: szállodák, irodaházak, kórházak, közintézmények, rendezvények.

Információs tábla típusai

Cosing Rendszer
A Cosign modell egy világszerte elterjedt és népszerű irányító rendszer. A kültéri használatának elterjedését a robusztus méretével és időjárás-állóságával vívta ki. Az azonos színvilágban, stílusjegyek alapján legyártott információs táblák komplett, modern útbaigazító megoldást kínálnak. Egyszerűen használhatóak és a feliratok könnyedén cserélhetőek. Az akár egy mozdulattal cserélhető panelek anyaga lehet fém akril, papír. Elhelyezésük tekintetében lehetnek falra vagy ajtóra szerelhetőek, függeszthetőek, illetve megjelenhetnek térben, kétoldalas formában is.
Slim Slatz Rendszer
Anyagát tekintve eloxált vagy natúr alumínium profilból készült táblák rendszere. Az információs feliratok a becsúsztatható táblácskákra vagy közvetlenül gravírozással az alu felületére, esetleg nyomtatással fóliára kerül. Ezeket a rendszereket elsősorban beltébe ajánljuk.
Egyedi kivitelű információs rendszer
Egyedi, modern arculathoz egyedi design párosul. Elképzeléseinek megfelelően készítjük el cége egyedi kivitelű információs, irányító rendszerét, illetve azok feliratait, dekorációs elemeit. A már meglévő designba illeszkedő irányító rendszer kialakításában is segítünk iránymutatása alapján. Ezeknek a rendhagyó információs rendszereknek nem kell a hagyományos irányító tábla szerkezethez alkalmazkodnia. A feliratok megjelenhetnek árnyék formájában, negatív térként, dekorációs elemként is funkcionáló, nyomtatással készülő felületként.


Gyakran ismételt kérdések

Miben különböznek az egyes irányítótábla típusok?

Az egyes irányítótábla típusokat jellemzően elhelyezésük helyszíne, és méretük különbözteti meg. Továbbá az, hogy a grafikák és betű kapnak-e megvilágítást vagy más egyedi megjelenést.

Hova helyezhetőek el az irányító táblák?

A kültéri irányítórendszerek jellemzően szabadon álló, talajhoz rögzített módon kerülnek kihelyezésre. A beltérben elhelyezett irányító rendszerek falra, mennyezetre, oszlopokra, vagy akár ajtóra is rögzíthetőek.

Milyen színekkel és grafikával rendelhetőek a táblák?

Az irányító táblákon elhelyezett betűk jellemzően fólia vágással készülnek, ugyanakkor igény esetén ugyan ezek nyomtatással is elkészíthetőek. Színek tekintetében, minden esetben a RAL színskála az irányadó. Egyedi igények esetén a betűk akár gravírozással, intarziával vagy negatív térként is kialakításra kerülhetnek.

Cserélhető-e benne az információ?

Az irányító egységeken elhelyezett binformációk a legtöbb típus esetében a helyszínen, könnyen cserélhetőek. Az egyedi kivitelek esetében ez változhat.

Létezik-e mobil irányító tábla?

Mobil, mozgatható, vagy ideiglenes irányítótáblák is készíthetőek. Ezzel kapcsolatban, akár csak az egyedi igények esetében, keresse szakértő kollégánkat.

 

Kérjen ajánlatot.