Totemoszlop, reklámtorony

Totemoszlop, reklámtorony

Nem lehet nem észrevenni. Egy ötletes és precízen megalkotott totemoszlop reprezentatív reklámeszköze lesz üzletének. Kimagasló a szó minden értelmében, lehengerlő megjelenésű, és látványosan hirdeti márkája nívóját már jókora távolságból is. Használja ki a reklámtotem előnyeit! Egy hatásosan megtervezett és magas színvonalon legyártott totem magához vonzza az emberek tekintetét, egy szempillantás alatt megismerik vállalkozását.

Totemoszlop a független vonzerő

A reklámtorony és kültéri totemoszlop helyfüggetlen megoldást biztosít vállalkozása számára. Nem kell, azon gondolkoznia irodaháza mely falán tud optimálisan hirdető, vagy információs felületet elhelyezni és azt vajon hányan fogják észrevenni. Válassza ki azt a területet ahol jövőben ügyfelei legtöbben és leggyakrabban megfordulnak, majd telepíttesse oda a cégét hirdető totemoszlopot.

Totemoszlop elhelyezése

A totemoszlop, reklámtorony akárcsak egy világítótorony, messziről mutatja ügyfeleinek az önhöz vezető irányt, kiemeli önt a tömegből.
Kihelyezése különösen kifizetődő gyorsforgalmi utak mentén vagy nagy kiterjedésű parkolókban, ahol a forgalom fölé magasodó, színes, és igény szerint világító totem, a közlekedők számára már messziről észrevehető. Ráadásul egy többoldalas totemoszlop biztosítja, hogy minden irányból jól látható legyen hirdetőfelülete.

Totemoszlop flexibilis és hosszútávú megoldás egyszerre

Egy óriás reklámtorony kiváló megoldás lehet bevásárló komplexumok számára, mivel ezeknek a totemoszlopoknak, a szerkezetére egységekként szerelhetőek fel az egyes cégeket hirdető reklámfelületek.
Ennek a modulos rendszernek az előnye, hogy az esetleges változások esetén az egységek könnyen cserélhetőek, bővíthetőek, vagy egyszerűen eltávolíthatóak. Ennek köszönhetően pedig akár évtizedekre is megtalálta a megfelelő, figyelemfelkeltő megoldást vállalkozása számára.

Totemoszlop, reklámtorony mint hatékony marketing eszköz

A reklámtornyok nem csupán utat mutatnak. Ezek a reklámeszközök aktívan szerepet játszanak már cége arculatának bevezetésében is, de egy már meglévő brand jelenlétének erősítésében is közreműködhetnek. Reklámtornyok segítségével különleges akcióira, újonnan nyílt üzleteire hívhatja fel a figyelmet kifinomult vizuális eszközök által, a szélrózsa minden irányából. Egyszerre kiemeli és láttatja vállalkozását ott ahol leendő ügyfelei a legtöbben megfordulnak.

Emblematikus fogadtatás totemoszloppal reklámtoronnyal

A totemoszlopok formája és kialakítása lehetővé teszi, hogy ne csupán reklámfelületként használják őket. Egy különösen igényesen megtervezett, elegáns kültéri totemoszlop, telephelyének bejáratánál megfelelő fogadtatást biztosít ügyfeleinek, miközben reprezentatívan hirdeti cége jelenlétét. A céges arculati elemek megjelenhetnek, lapos, domború, vagy íves felületeken, egy- illetve kétoldalas kivitelben.

Egyedi totemoszlopok tervezése, kivitelezése

Az egyedi megjelenéssel rendelkező üveg totemoszlop, vagy világító totem megtervezésében kollégáink lesznek segítségére. Nincs konkrét terve, de tudja milyen hatást kíván elérni? Kérje profi formatervező és műszaki csapatunk segítségét, akik a koncepcióalkotástól a dizájn kialakításán át, a műszaki tervezésig segítenek megvalósítani elképzeléseit.

Egyszerű információszolgáltatás éjjel-nappal világító reklámtoronnyal

Bár sokan nem gondolják, a benzinkutak éjjel is jól látható, út fölé magasodó világítótáblái is reklámtorony, illetve kültéri totemoszlop kategóriába tartoznak. A világító totem egyes típusai lehetővé teszik, hogy a rajtuk megjelenő információkat, mint például az eladási árakat, időszakosan
változtassuk. Ezzel a rugalmassággal pedig kiválóan alkalmasak a vásárlók folyamatos, változó információval való tájékoztatására is.

Nemzetközi igényeket kielégítő totemoszlopok

Cégünk hosszú évek óta dolgozik együtt nagy múltú, szigorú előírásokkal dolgozó, nemzetközi cégekkel. Ennek következtében pontosan ismerjük a nagyvállalatok által támasztott vizuális és minőségbiztosítási elvárásokat. Büszkén jelenthetjük ki, hogy ezeknek az évek során sikeresen
tettünk eleget. Amennyiben az ön által kihelyezni kívánt reklámeszköznek is hasonló vállalati előírásoknak kell megfelelnie, bennünk megtalálta megbízható partnerét. Tekintse meg referencia projektjeinket, hogy megbizonyosodjon valóban így van.

Minőségi, időtálló totemoszlopok.

A fém, kültéri totemoszlop masszívan ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nincs szükség gyakori karbantartásra, vagy cserére. Az általunk szakszerűen kihelyezett, rozsdamentes anyagokból készült, megfelelően aláalapozott kültéri, igény szerint világító totem állja az idők próbáját. A gyártást és telepítést illető információk bővebben a gyakori kérdések közt olvashatók, amennyiben pedig további kérdései merülnének fel, kérje kollégáink segítségét.

Torony, totemoszlop ára

Az egyes reklámtornyoknak és kültéri totemoszlopoknak számos típusa létezik, amelyeket különböző alapanyagból és eljárással készítünk, melyek mind befolyásolják a végleges költségeket. A totemoszlop ára továbbá függ annak méretétől, formájától és tervezési, illetve kihelyezési munkálataitól is. Ezért minden leendő partnerünknek azt javasoljuk, kérjen ajánlatot tőlünk, mondja el elképzeléseit, igényeit, hogy kollégáink minden felmerülő kérdésben segíthessenek, és azok alapján pontos ajánlatot adhassanak.

Torony, totemoszlop gyártása

Reklámtornyok gyártási folyamatai rendkívül változatosak. A keret- és váz szerkezeteket adó rozsdamentes anyagokat szakértő kollégáink munkálják meg és készítik elő üzemünkben.
Színezésük akár csak a többi kül- és beltéri fémdobozos totemoszlopunknál színterezéssel készül, ahol a megfelelő színt és árnyalatot ügyfeleink RAL skálából választhatják ki. Ebbe a kategóriába tartozó totemoszlopaink méretüknél fogva minden esetben beton alapozást kapnak. Műszaki csapatunk már a gyártást megelőző, tervezési fázisban helyszíni felmérés után pontosan meghatározza milyen alapozásra van szüksége az adott reklámtoronynak vagy totemoszlopnak. A világító totemoszlopok, reklámtornyok esetében a belső fényforrást LED-ek adják, melyek gazdaságos fényforrást biztosítanak mindenki számára. A világítótornyokban az elektromos bekötéseket villanyszerelő kollégáink megfelelő IP védelemmel látják el.

Miben különböznek az egyes reklám totemek?

Ezeket a reklámeszközöket első sorban jellegük különbözteti meg. Az egyik fő kategória a lemez totem, amely egy óriási világító doboz funkcióján alapul. A másik pedig, az oszlopra helyezett és magasba emelt totemoszlop típus. Bár az egyes típusoknak számtalan variációja van, a hirdetési felület
kiválasztása előtt fontos számba vennünk, a környezetet ahova kihelyezni kívánjuk azt, illetve, hogy ügyfeleinknek milyen távolságból kívánjuk üzenetünket eljuttatni.

Milyen lehet egy totem grafikája?

A reklám feliratok és grafikáik elkészítése történhet nyomtatással, vagy fólia vágással. Előbbi esetében, fotóminőségű képeket is helyezhetünk a hirdető felületre. Utóbbi esetében az egyes betűket egyszínű fóliából vágjuk ki, ennek következtében színes, ugyanakkor nem színátmenetes grafika jön létre. Grafikai elemként használhatjuk továbbá az intarzia lehetőségét, vagy a térbe kitüremkedő intarziáét is, ahol a 3D betűk szerkezetük miatt válnak izgalmas látványelemmé.

Ki telepíti a reklámtotemet?

Szakembereink a reklámeszközök gyártását az első pillanattól kezdve az utolsóig végzik. Így a telepítést és megegyezés szerint az azokhoz szükséges alapozási munkákat is cégünk végzi.

Reklámtotem a gyártótól!

Szakértő csapat, kiváló referenciák, teljeskörű szolgáltatás, az ország teljes területén.

Mit tegyek, a kategóriák közt nem találom a totemet, amit szeretnék?

Keressen fel minket és mondja el kollégánknak hova, mekkora méretben és milyen képi világgal, feliratokkal szeretné cégét reklámozni. Szakértői csapatunk végigkíséri Önt a tervezés és a teljes procedúra folyamán.

totem-goodman
reklámtorony totem zsidi bepro
reklámtorony totem budai var bepro
totemoszlop vágott
totemoszlom automoso
totemoszlop-Würth
totem-vizmuvek
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 


 

Kérjen ajánlatot.