Szignalizáció

A jó szignalizáció célja, hogy emelje az élményt azáltal, hogy segíti egy létesítményen belül való tájékozódást és navigációt az oda érkezők számára. – eltévedni kiábrándító érzés…

Az építészet, táj, digitális információk, tereptárgyak, vizuális jelek (fények), más emberekkel való interakciók mind fontos és elengedhetetlen szempont ezen rendszer kialakításánál.

Mi a BePRO-nál lépést tartunk az aktuális trendekkel és a legújabb technológiákkal, izgalmas megoldásokat kínálunk a területen. Standard kivitelű információs tábla rendszereink a nemzetközi CoSign moduljait használják, amelyekben rugalmasan és informatív módon helyezhetőek el feliratok. Szerezzen több ügyfelet, irányítsa őket vállalkozásához!

-Grafikai összefoglaló-

Szignalizáció szolgáltatásaink

A szignalizációs folyamat teljes egészét lefedjük, a tervezéstől az utolsó kis matrica felhelyezéséig.

Tervezés

A tervezésnél részletesen, az emberi viselkedést is figyelembe véve és segítve állítjuk össze szignalizációs tervezetét, mindezt modern és naprakész technológiával és dizájnnal, gondolva az ügyfél cégének nyelvezetére és irányzatára. A teljes grafikai dizájn szolgáltatásunk tartalmazza a betűtípusokat, térképeket, piktogrammokat, a különböző feliratok grafikai kialakítását! A különböző szignalizációs elemek anyaghasználati kiválasztásában is adunk tanácsot.

Gyártás

… négyzetméteres területen, modern gépek és képzett szakemberek dolgoznak, hogy termékeink minősége a kitűnő legyen. A fémek megmunkálása, a grafikai elemek nyomtatása, vágása, az összeszerelés, a csomagolás mind az erre kialakított helységben történnek, biztosítva a megfelelő technikát és teret, a hatékony és precíz munkafolyamatok érdekében.

Telepítés

Termékeinket teljeskörűen üzembe helyezzük, a helyszínek pontos felmérésével, statikai, esztétikai, és szerehetőségi szempontok figyelembe vételével. Saját telepítő csapattal dolgozunk, akik tapasztaltak és precíz munkát végeznek.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Szignalizációs elemek

Reklám tornyok, totem oszlopok

Nem lehet nem észrevenni. Egy ötletes és precízen megalkotott totemoszlop tökéletes útbaigazító eszköz. Kimagasló a szó minden értelmében, lehengerlő megjelenésű, és látványos már jókora távolságból is. Egy hatásosan megtervezett és magas színvonalon legyártott totem magához vonzza az emberek tekintetét.

Lift számozás, emelet jelzők, lépcsőház számozás

A felvonó táblák segítik a beltereken való tájékozódást mind a dolgozók és mind a látogatók számára. Egy többemeletes lifttel ellátott irodaházban, gyárépületben,  elengedhetetlen a használatuk. Ezek a feliratok készülhetnek fémből, műanyagból, de akár fából is, ennek csak a képzeletünk adhat határt. A számozások szerepelhetnek önmagukban, csak a szinteket jelezve, de akár kiegészíthetőek az egyes szinteken megtalálható irodák / helyiségek neveivel, ezzel is segítve a beltéren való eligazodást.

Helységjelző táblák

A helységjelző táblák, mint a lift számozások, szintén a beltéren való tájékozódás elősegítésére használandók. Kialakításuknak szintén végtelen lehetősége van, az egyszerű falmatricától a világító feliratokig.

Iránymutató fal dekoráció

Különösen parkolóházakban, nagy gyárépületekben, csarnokokban ajánljuk, ahol nagy felületeket tudunk felhasználni, minél szembetűnőbben. Csapatunk kreatív és igényes megoldásokat kínál iránymutató fal dekorációk megoldásában. Legyen szó akár egyeletlen felületről a falon, vékony elemekről a grafikában.

Hall

Az egyik legfontosabb iránymutató tábla /felirat található ezen a területen, mégpedig ami ismerteti velünk a különböző cégek / helységek elhelyezkedését az épület komplexumon belül. Kulcsfontosságú szerepet játszik az épület és ezáltal a cégünk minőségének megítélésében is.

Parkoló táblák

Minden parkolóval ellátott irodaházban számozást kapnak a parkolóhelyek, illetve a kibérelt helyeket parkolótáblákkal jelezzük. A kreatív, az épület stílusához illő megoldás itt is elengedhetetlen és hiánya az összkép és minőség rovására megy.

Biztonságvédelmi és Covid jelzések

Egy irodaház, gyár, csarnok szignalizációja során elengedhetetlen a biztonsági jelzések, tűzvédelmi táblák kihelyezése, melyek megfelelnek az előírásoknak. Illetve kiemelkedő fontosságot kapott a Covid jelzések elhelyezése is, a biztonságos közlekedés, együtt dolgozás érdekében. Mi a Bepro-nál erre is fel vagyunk készülve, elvégezzük a gyártást és a kihelyezést is egyaránt.

Kérjen ajánlatot.