Két féle világítás típus egy feliraton!

Fantasztikus lehetőség volt számunkra, hogy részt vegyünk a Volta Energy cégnek készített világító feliratok projektjében. Az együttműködés révén olyan kreatív és hatásos megoldásokat teremtettünk, amelyek hangsúlyozzák a vállalat innovációját és elkötelezettségét a fenntartható energiatermelés terén.

A világító feliratok stílusosan és vonzóan jelenítik meg a Volta Energy márkáját, és hozzájárulnak az épület megjelenésének modernizálásához. Reméljük, hogy ezek a világító feliratok új szintre emelik a Volta Energy cég láthatóságát és hírnevét, valamint segítenek inspirálni az embereket a fenntartható energiaforrások használatára.

A projektre gyártott termékek:

  • Két darab óriás világító dobozbetű felirat

Az óriás feliratokon található logó P5-ös profilú a szövegezés pedig P3-as világító felirat. Így egy feliraton belül láthatunk front és egy háttér, úgynevezett “korona” világítással ellátott típust.

A bejárathoz szerelt felirat 6.1 x 3.8 méter, még a másik felirat 8.1 x 4.7 méter nagyságú. A két feliratban összesen 529 darab LED került elhelyezésre, darabjuk pedig közel 500 kilót nyomnak!👌🏼

Galéria

  • Projekt Volta Energy Solutions
  • Kategória Dobozbetű
  • Idő 1 Hónap